E3 2017: Itt nézd vissza a Nintendo prezentációját!

Az elmúlt években már megszokhattuk, hogy a kiotói konzolgyártó nem tart saját konferenciát, helyette egy összevágott műsort közvetít az E3 apropóján. A Nintendo Spotlightról nem maradsz le, hiszen nálunk élőben követheted.
  • Írta: zoenn

Kommentek

#16
#15: Az én környezetemben viszont semmi visszhangja nem volt. Még annyira sem érdekelt senkit, mint a ki tudja hányadik Assassin's Creed. Az ismerőseim eleve nem társítanak már nagyobb értéket a nintendo nevéhez, mint a kínai másolatokéhoz.
#15
#14
#2: Foleg hogy ez nem is konf volt te szerencsetlen, szoval inkabb kicsit gondolkozz mielott megszolalsz, bar az szerintem neked nem nagyon megy.
#13
#12: Igen, a fanok számára. De sajnos megint senki más számára. Bejelentettek pér folytatást és remake-et a 20-30 éves sorozataikhoz, plusz lesz néhány indie és játéktermi stílusú budget játék port.
#12
#11: Hát nem tudom, szerintem az elég jó dolog, ha örülnek a fanok annak amit látnak. Teljesen szubjektív dolog ez, hogy kinek mi tetszik. Persze a konferencia annyi volt, mert a gameplayeket, beszélgetéseket utána adták. Előző napokon is mentek a bejelentések, és utána is. Egy pár hónapos konzolról beszélünk, amire már legelső évbe rengeteg nagy címet kidobnak, és bejelentettek utánpótlásokat. Az eddigi Nintendo E3-akkal ellentétbe ez messze minden elvárást felülmúlt a fanok számára.
#11
Árulják már el az N fanok, hogy milyen rózsaszínköd-szemüveget viselnek, amikor azt lehet látni, hogy a tényleges konferencia huszonnéhány percet vesz igénybe, miközben a Nintendonál az Switch miatt most hömpölyögnie kéne az újabb és újabb bejelentéseknek? Attól, hogy meglengetnek egy piros Mario kalapot, attól még nem lesz ez a legfaszányosabb konferencia, szálljon már le a köd az N fanok szeméről, ha lehet.
#9
NorbiiiModerátor
A Yoshi nálam mindent visz. Wii U-n az egyik kedvencem a Yoshi's Woolly World, ami hasonló, mint a SNES-re megjelent Yoshi's Island. Örülök, hogy lesz ilyen Switchre is, én imádom az ilyen játékokat. A Nintendo ismét visszahozza a gyermekkoromat. :)
#8
#7: *konkrétumokat
#7
#4: Kaptunk egy Metroid logót, tudjuk, hogy jön majd Kirby és Yoshi játék, meg majd egy Pokémon is. Ezek nagyszerű bejelentések, és örülök is nekik, de konkretunokat nem nagyon hallhattunk.
#5
YanezModerátor
#2: Azt nagyon kétlem, mivel ez nem konferencia volt.
#3
#2: Hát ez enyhén szólva túlzás. Szinte semmi újat nem láttunk. Cserébe kaptunk néhány címet, megjelenési dátum és egyéb konkrét infók nélkül.
#1
Állítólag 25 perces lesz a Nintendo Spotlight, de utána a Nintendo Treehose Live-ban is várhatóak még bejelentések.