E3 2017: Bejelentették a Metroid Prime 4-et

  • Írta: zoenn
  • 2017. június 13.
  • Bejelentés
Link másolása
A Nintendo alaposan megnyomja a Nintendo Switch-bejelentéseket. A pletykák igazak voltak, valóban érkezik a Metroid Prime 4 - kereken tíz évet kellett várnunk az igazi folytatásra. Nincs még dátum, de a rajongóknak ez is elég.

A Nintendo tíz év után újra Metroid Prime-ot készít, a negyedik rész Nintendo Switchen lát napvilágot - valamikor a jövőben. Egyelőre semmit nem mutattak a játékról, az első előzetes is csupán a címet leplezi le.

A Metroid már évek óta a Nintendo legelhanyagoltabb frencsájza, az utolsó teljes értékű epizód, a Metroid Prime 3: Corruption még 2007-ben jelent meg. A harmatos mellékágakról, így a tavalyi Federation Force-ról inkább ne is beszéljünk!

Rajongók, örvendjetek!


Update! Az Eurogamer infói szerint a játékot egy új csapat fejleszti, és nem az eredeti trilógiát jegyző Retro Studios. Jó hír azonban, hogy az eredeti producer, Kensuke Tanabe maga is dolgozik a folytatáson.

8.
8.
Gykrizsi
Így speciel akárki akármit bemutathatott volna. Ez tipikusan nesze semmi, fogd meg jól, aztán majd évek múltán talán lesz belőle valami. Persze jó hogy jön, meg minden, de ez nagyon olcsó dolog.
7.
7.
aordog
Megvan a Trilogy WiiU-ra letöltve. Még nem toltam vègig, mert nem egyszerû...teljesen lenyûgöz!
Ez miatt már a Switch-et nem szabad leszaroznom :-D
Ha Mario és ez is jön, akkor a Switch számomra egy potenciális jelölt lesz!
5.
5.
LeonAran
#3: 10 év szünet után már az is valami.
Számomra minden idők legjobb játéka.
4.
4.
Yanez
#3: N fanoknál ez most olyan musthave már akkoris, ha csak egy logót mutatnak belőle. Mondjuk, mint nálam egy UC, GoW vagy TLoU folytatásnál. Esetleg mint sok-sok embernél az lenne, ha a Rockstar most kiírná, hogy GTA 6.
3.
3.
CoreyT
Mitől is élveztetek el?Én nem láttam semmit csak a játék logóját.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...