E3 2017: Megvan a Super Mario Odyssey dátuma

  • Írta: zoenn
  • 2017. június 13.
  • Megjelenés
Link másolása
A Switch talán legnagyobb sikervárományosa sem maradt ki a Nintendo E3-as prezentációjából. A friss látnivalók mellett a kiotói vállalat elárulta, hogy a Super Mario Odyssey október végén landol a boltokban.

A várakozásoknak megfelelően tényleg az őszi játékszezonban debütál a Nintendo Switch egyik legnagyobb húzócíme. A derék vízvezetékszerelő új kalandja 2017. október 27-én érkezik majd.

A legújabb előzetesben bepillantást nyerhetünk a Super Mario Odyssey világába, pontosan a miénkbe, hiszen a Mushroom Kingdomból a való világba csöppen hősünk. Mario sapkáját már el is hajíthatja, így egy rövid ideig megszállhatja az ellenségeit. A játékosok úgynevezett Power Moonokat gyűjtenek, ez szolgál a hajónk üzemanyagaként.

7.
7.
kergabi83
6.
6.
Darksiders84
Volt már ilyen hogy nagy Zelda és Mario rész ugyanabban az évben jelent meg? Nem emlékszem de talán szinte mind év játéka lett régebben.
5.
5.
madSci
Újra háromévesnek éreztem magam.:)
4.
4.
gorgo
Sok játék nem érdekel Switch-en de ezzel szívesen játszanék !
3.
3.
Norbiii
Ebben a játékban benne van egy kis Nintendo kreativitás. Mario a nyílt utcákon az emberek között, jó ötlet ez, de kíváncsi vagyok ebből mi sül ki, vagy csak rohangál közöttük?! Bármelyik is, ez jó játéknak ígérkezik.
1.
1.
Duken
Állatkirály!!! Kéne egy switch.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...