E3 2017: Hová tűnt a The Last of Us: Part II?

  • Írta: zoenn
  • 2017. június 14.
  • Hír
Link másolása
Sokan csalódottak voltak - köztük mi is -, hogy kimaradt a Sony konferenciájáról a The Last of Us folytatása, sőt máshol sem láttunk róla semmit. A játék kreatív rendezője, Neil Druckmann elárulta, miért hagyta ki az E3-at a játék.

A The Last of Us: Part II bejelentése bombaként robbant a tavaly decemberi PlayStaton Experience-en, és egészen mostanáig azt hittük, hogy az E3-on még többet látunk majd a folytatásból. Sajnos nem így lett.

A rajongói kérdések százai árasztották el a Naughty Dog postaládáját, így a játék kreatív direktora, Neil Druckmann a Twitteren tisztázta a helyzetet. Mint írja, higgyük el, hogy a csapat szeretne többet mutatni Ellie és Joel második kalandjából, de most Chloe és Nadine ideje jött el (ők az Uncharted: The Lost Legacy hősnői).

A Naughty Dog tehát ezt az expót az Uncharted mellékágának szánta, amely már augusztus 22-én megjelenik. Utána már biztosan beindul a The Last of Us: Part II reklámkampánya, tehát legkésőbb a decemberi PSX-en, vagy a The Game Awardson újra hallunk felőle.

16.
16.
qwaeszrdxt
#10: Lényegében a játék kitalálója is sértőnek találja a zombi kifejezést volt is erről egy cikk!!!De ti lényegében jobban tudjátok.:D Jajj pedig tudom ,hogy nem szabad leállni vitatkozni "bizonyos"emberekkel mert legyőznek a rutinjukkal. :D
15.
15.
qwaeszrdxt
#9: Milyen szocsere???? :D:D:D Istenem........:D:D:D
14.
14.
xSHx
Sztem lénygében fogalmazhatunk úgy, h a Zombi szó. Egy gyűjtő név, ami folyamatosan bővül és fejlődik.
13.
13.
poseidon17
Akkor miért mutatták az e3as trailerben? ÁTBASZÁS!!!! Neil druckmann ez elég gyenge magyarázat. Oda csalják az embereket a nagyobb bevétel reményében. És nyernek sztem elég sokat egy ilyen kamuval. A sony minden rendezvényen megcsinálja.
12.
12.
DON GONDOCS
Az évek során sokféle Zombit, élőholtat, fertőzöttet, nevezd aminek akarod lényt vonultatott már fel a film és játékipar. Lényegében mindegyikben az embert támadja meg valamilyen vírus vagy természetfeletti erő, amitől elveszti emberi mivoltát és "halhatatlan" ösztönlényként létezik. Ma már nem meglepő ha ezek a lények futnak-ugranak, de lényeg nem változott valamilyen úton tovább adja a fertőzést.
11.
11.
Stranger
Még az Attack on Titan is egy zombisorozat, nemhogy ez.
10.
10.
Gykrizsi
#8: De lényegében azok is halottak mint ember, mert a fertőzöttek már nem változnak vissza általánosságban. Van olyan, ott el lehet fogadni, de nagyrészt a fertőzöttek instant halottak is, nem változnak vissza. Ha megharap egy zombi sem halsz meg, csak átalakulsz (filmenként, játékonként eltérő, de sok helyen van így), de ugyan úgy zombi leszel.
9.
9.
PaprikaJancsi
#8: Szerintem ez a hasonlat nem így van :D mert itt az a lényeg, hogy szót cserélünk, nem elveszünk egy betűt.
Pl. Nem mindegy, hogy szarba csapni, vagy csapba szarni.
8.
8.
qwaeszrdxt
Pedig nem kell hozzá sok ész gyerekek. A zombi=élōhalott. A fertōzött pedig egy ember átváltozása, mivel egy gomba spórája megfertōzte. Nem mindegy...hogy vidd ki a bilit, vagy idd ki a bilit.;) Bár úgy látom sokaknak mindegy. :D :D :D
7.
7.
Chrysh
#3: Ez csak szőrszálhasogatás, ugye te is tudod?
6.
6.
Ra1D3n
#3: Azért hírről-hírre bizonyítod, hogy elképesztő baromságokat tudsz mondani Yanez... A TLoU-ban még ha nem is klasszikus értelemben vett zombik vannak, de akként lehet tekinteni rájuk, különbség nem sok van köztük. A Days Gone meg pláne zombis cím...
5.
5.
ilovenancythompson
Köln Gamescom, hintenek valamit.
4.
4.
csabuszflash
#3: hát akkor meg mi fene ha nem zombis Yanez?:D vagy ugy érted ,hogy a zombik/fertőzöttek csak kellékei annak h kibontakozzon az ember és a karakterek gonoszsága? :)
3.
3.
Yanez
#1: Sem a TLoU, sem a Days Gone nem zombis cím.
2.
2.
xSHx
#1: +1. Sztem is kb ez a helyzet! Megéri várni a TLoU2 re az 100. A minőség garantált. Viszont a Days Gone al se fogunk rosszúl járni. Nagyon impozáns darab.Várós!
1.
1.
Hunszi
A Sony se hülye...2 zombis címet nem fog egyidőben kiadni, saját magukat lőnék vele lábon. 2019-re lesz sztem csak Part II leghamarabb. Egyszer a Days Gone csengjen le.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...