E3 2017: Nem lesz sétagalopp a The Persistence

  • Írta: zoenn
  • 2017. június 14.
  • Videó
Link másolása
A Firesprite csapata jelenleg a The Persistence című túlélőhorroron dolgozik PlayStation VR-ra. A srácok némi gameplay mellett egy új ellenségtípusról is lerántották a leplet: ő a Berserker, aki dühkezelési problémákkal küzd.

The Persistence egy kutatóűrhajón játszódik 2521-ben. Amikor egy tragédia következik be, a legénység tagjai egyenként felébrednek a kriogénalvásból, és megdöbbenve szembesülnek azzal, hogy az emberek vérszomjas mutánsokká váltak. A személyzet tagjait mi irányítjuk - mindig, amikor fűbe harap az egyik, jöhet a másik, így egyre hosszabb utat tehetünk meg.

Ami a szörnyeket illeti, lesz egy Berserker nevű flótás, aki három méterre nőtt, színtiszta izom, és láthatóan minden apróságtól dühbe gurul. Az esetek többségében a futás lehet a legjobb ellenszer, de ha erre nincs mód, trükköznünk kell. Először is építenünk kell egy Anti-Grav Smash nevű power-upot, amellyel a padlóra küldhetjük a mutánsokat. Netán kraftolhatunk úgynevezett Swarm Droidokat, melyek automatikusan megtámadják az észlelt fenyegetéseket.

Ha azonban nyíltan kiállsz a Berserker ellen, számolj azzal, hogy ha felbőszíted, mindent összezúz maga körül, még a többi szörnyet is. Ha pedig te kerülsz a szeme elé, a rusnya tekintete lesz az utolsó dolog, amit láttál...

A Firesprite megígérte, hogy a következő hónapokban még több infót megosztanak velünk a PS VR-exkluzív - jelenleg dátum nélküli - címükről.

4.
4.
user101
Nem kell, hogy a Sony veszni hagyja, ki fogja az nyírni saját magát... Mint mindig... Ezt már többször eljátszottuk és a történelem ismétli magát! :D
3.
3.
Őrnagy
Hát ilyen sztori van 1000. De a VR feldobja az egészet. Úgy néz ki, a Sony nem hegyja veszni a VR-t. Helyes, bár én nem veszek. Egyelőre.
1.
1.
Matt8888
Kicsit emlékeztet a Riddick-re
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...