E3 2017: Multiplatform a Beyond Good & Evil 2?

A Beyond Good & Evil 2 újbóli hivatalos bejelentése egyértelműen az idei E3 egyik legnagyobb meglepetése volt. A leleplezéskor sok mindenről, így a várható platformlistáról sem esett szó, de talán ez utóbbi sem titok már.
  • Írta: Shifty

Kommentek

#9
Nekem ez a Switch dolog nem kicsit sántít: folyamatosan azt kommunikálják, hogy nem állt rendelkezésre a technológia és mekkora grandiózus cuccot építenek. Ezzel kicsit ellent mondanának maguknak, ha mégis jönne vagy komoly kompromisszumokra fognak kényszerülni...

multi: nem baj az ha multiban ( coop ) vagy egy közös játszótéren játszható a játék, mindaddig ( !!! ) amíg van lehetőség kizárni a többieket és egyedül nyomni és van egy rendes történet-vezetés és körítés.

Ha olyan lesz, mint startkor a Destiny vagy a Division, akkor sem lesz bukta, mert a hype eladja, de nagyon csalódottak leszünk... :(((
#8
Michel Ancel azt írja az Instagramon, hogy a platformok csak hibásan tűntek fel a felületen, és hamarosan javítják a dolgot:

"Hi , that registering thing is a little buggy as we did not mention any consoles yet. The Ubi Soft teams are going to fix this asap ;)"

https://www.instagram.com/p/BVSt4OkAtKJ/

Érdekes, hogy ennyire nem akarnak róla beszélni, hogy mire jön a játék.
#7
#6: Poén az egészben, hogy az AC-ből meg kiveszik a multit. Na nem mintha az arról szólna.
#6
#5: OK de akkor miért nem lehet a szokásos single + multiplayer módok között választani?
Kb 5 percig örültem neki hogy mégis játszhatok vele...de el is vették rögtön a kedvem tőle.(Switch-re meg nem is jön,na ennyit a UBI szavahihetőségéről...)

Ha nem lesz benne normális/hagyományos Story-mod akkor inkább nem is kell,
egy ilyen játék NEM erről szól (!)
#5
#2: Mostanában nagyon szeretik ezzel elcseszni a játékaikat a Ubinál is és az EA-nál is. Így több pénzt lehet kivasalni DLC-kkel és mikrotranzakciókkal. A Ubi eddig mondjuk mindig bebukott az ilyesmivel és az EA-nál sem túl népszerű.
#3
#2: Sajnos ez a jövő :( az igazi single élménynek lassan befellegzett. Lesz egy csomó "egyedül is játszható" multi cím.
#2
"A projekt sokkal nagyobbra nőtt, mint gondoltuk, és nem egy kalandjáték lesz, hanem egy online, összekapcsolt világban mászkálhatunk más játékosokkal."

Most komolyan valami online szart csináltak csináltak egy single kalandjáték helyett ?
#1
Jó lenne, bár ez alapján elég esélyes. Viszont akkor Switchre még csak nem is készül el? Fura. Talán valami mellékvágány lesz ott.