E3 2017: Kibővül a Humble Monthly szolgáltatás

  • Írta: fojesz
  • 2017. június 14.
  • Akció
Link másolása
Kibővíti a Humble-csapat a Humble Monthly szolgáltatást, a jövőben a meglepetésjátékok mellett egy adag olyan címhez is hozzáférhetünk, amelyekkel bármikor játszhatunk, ha él az előfizetésünk.

A Humble Monthly szolgáltatást a Humble Bundle-t és a Humble Store-t üzemeltető csapat indította el, lényegében az egyre népszerűbb lootdobozok szellemiségében: az előfizetők 12 dollárt fizetnek havonta, ezért cserébe pedig egy csomag steames és DRM-mentes játékot kapnak. A csavar az, hogy általában csak egy címet fednek fel előre a srácok, a maradék meglepetés a csomagok szétküldéséig.

Ez a szolgáltatás bővült most ki a Humble Trove-val, amely az EA Accesshez és az Xbox Games Passhez hasonlóan a games on demand-vonalon erősít: az előfizetők a meglepetéscsomag mellett egy adag olyan játékhoz is hozzáférhetnek, amelyekkel bármikor játszhatnak, ha él az előfizetésük. Legalábbis elvben, a Trove ugyanis DRM-mentes címeket vonultat fel, így az elmésebb júzerek az előfizetésük lejárta után is megtarthatják a játékokat, ha nagyon szeretnék.

A Humble Trove egyébként bétatesztelés alatt áll, a kínálatában pedig Humble Originals-címeket is találunk: ezeknek a fejlesztését a Humble-csapat finanszírozta.

2.
2.
belaman
a legelmésebb userek pedig beírják a torrentkeresőbe a játék nevét :)
1.
1.
PaprikaJancsi
Nagyon örülök neki, imádom a szolgáltatást, majdnem az összes játékom onnan van.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...