E3 2017: A Yakuza és a Persona is jöhet PC-re?

  • Írta: zoenn
  • 2017. június 15.
  • Hír
Link másolása
A Sega szép lassan kezd a PC-s játékosok kedvében járni. A kiadó nyilatkozata alapján a Bayonetta első része és a Vanquish után van rá esély, hogy a Yakuza- és a Persona-sorozat is számítógépekre költözzön.

Amikor a PC Gamer rákérdezett a Sega Europe fejesénél. John Clarknál arra, hogy a kiadó  mely játékokat hozná el legközelebb PC-re, a szakember azt válaszolta, hogy a kívánságlistáján szereplő címek megegyeznének az újságíró kedvenceivel.

"Ha megkérnélek, hogy írj nekem egy listát tíz játékkal, amiket szeretnél, hogy a Sega elhozzon PC-re, az valószínűleg nem különbözne az én kívánságlistámtól" - fogalmazott a kiadó illetékese.

Clark konkrétan megemlítette a Yakuza- és a Persona-játékokat is, és bár ez még nem garantálja, hogy valóban elkészülnek az átiratok, jó tudni, hogy a kiadó és az újságírók egy hullámhosszon vannak.

Az első rész remake-je, a Yakuza Kiwami augusztusban landol PS4-en, míg az igazi folytatás, a Yakuza 6 a jövő év elején veszi be a boltokat. Az előbbi cím tökéletes bevezetés lenne a szériába a PC-seknek, míg a Persona 5 konzolos verzióinak elképesztő sikere bátorítást adhat a Segának, hogy szélesebb közönséggel is megismertesse a szerepjátékot.

Egy biztos, nem a Vanquish volt az utolsó cím, amit kihoztak PC-re.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...