E3 2017: Pillars of Eternity 2 - tengerre szállunk

  • Írta: fojesz
  • 2017. június 16.
  • Videó
Link másolása
Habár a Pillars of Eternity 2: Deadfire megjelenésére 2018-ig kell várnunk, a játék már az idei E3-on is képviseltette magát egy rövid demóval. Kapunk egy kis ízelítőt a hajózásból, és egy küldetésre is elkísérjük harcosainkat.

A beszámolók szerint a Pillars of Eternity 2 még az elődjénél is ambiciózusabb projekt, amely jóval nagyobb szabadságot biztosít a felfedezés során. Eora eddig nem ismert területeire látogatunk el, amit egy bázisként is szolgáló hajó fedélzetén térképezhetünk majd fel - az alábbi videó, ha rövid időre is, de ezt is megmutatja nekünk:

3.
3.
warg8
Sziasztok! A MorroHun Team folyamatosan toboroz fordítókat a Pillars of Eternity magyarításához, nézzetek be ide: https://www.morrohun.hu/pillars-of-eternity
2.
2.
kastorhun
Valahogy nem tudott az első része se igazán megfogni.
1.
1.
Stranger
Várjatok, hogy is kell ilyen hangzatos fanboy mondatokat írni... Ez a sorozat az évtized RPG-je! Annyira aprólékosan ki van dolgozva, mint még semmi!

Ja, bocs ennél nem divat, mert hülye PC-s játék... meg amúgyis, hogy néz ki már ki!! (Ja, de amúgy nem a grafika a lényeg!!)

__
Egyébként az első részben hozott döntések hatnak majd a folytatásra. Ez a mozgóerődös hajókázás pedig úgy érzem sokat fog lendíteni az új részen. Ha ez nem 100/100 játék lesz akkor semmi. Ja és a soundtrack epik. De "pre-alpha" gameplay? Azt hittem ez a szint már nevezhető alpha-nak.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...