E3 2017: Dauntless - hamarosan itt a korai verzió

  • Írta: zoenn
  • 2017. június 17.
  • Korai verzió
Link másolása
A Phoenix Labs szerint augusztusban végre kipróbálhatjuk a kooperatív akció-RPG-jüket. Egyetlen szépséghibája van a dolognak: a korai verzióra csak a 80 dolláros Founder's Edition tulajdonosai jutnak be garantáltan.

A Dauntless egy alapból free-to-play akció-RPG, melyben böhöm nagy lényeket kell kardélre hánynia csapatunknak. A sötét és egyedi látványvilággal operáló címben többféle karakterosztály közül választhatunk, és sikereket csak akkor érhetünk el, ha a játékosok megpróbálnak egy csapatban dolgozni.

A készítők bejelentették, hogy augusztus 18-án érkezik a Dauntless első nyilvánosan elérhető verziója, a Founder’s Alpha, amit csak a 79,99 dolláros Founder's Edition tulajdonosai tölthetnek le. A csomaggal egyébként 90 napos Patron-státuszt is elérhetünk a játékban, miénk lesz a Slayer Pack, továbbá a játékbeli nevünk és ikonunk is teljesen egyedi lesz.

Az alfára egyébként is lehet jelentkezni, de ez esetben nem garantált a bejutás. A végleges verzió mindenki számára ingyenes lesz PC-n.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...