E3 2017: Steamre is megjelenik a Killer Instinct

Link másolása
Ahogy a Microsoft legtöbb exkluzív címe, úgy a Killer Instinct is megjelenik végül a Steamen, így a Windows 10-zel nem rendelkező PC-s játékosok is belenézhetnek a verekedős játékba.

A Microsoft legtöbb exkluzív címéhez hasonlóan végül a Killer Instinct is megjelenik Steamen, így hamarosan nem lesz kötelező a Windows Store-os változatot használni. Pontos megjelenési dátumot nem kapott a Valve platformjára szánt kiadás, de az ígéretek szerint még idén megérkezik.

A játékhoz egyébként épp az E3 alkalmával jelentették be a huszonkilencedik (!) játszható karaktert.

25.
25.
Rézfánfütyülő
#24: Igen, nagyon fáj. Nagyon megbántottál, és tovább forgatod bennem a kést, azzal hogy felhívod rá a figyelmet. Azt azért sajnálom, hogy annyira elfoglalt vagy a késforgatással, hogy ezt már anyázásnak érzed, és fel se fedezed hogy ezzel a hozzászólással kb ugyanazt csináltad mint én, csak halál komolyan. De hát nem lehet mindenkinek erőssége a kritikus gondolkozás, szóval ne keseredj el. Remélem sose tudod meg mi az igazi anyázás, mert ha ez a hangnem már annak számít neked, akkor egy igazi verbális támadástól össze vissza firkálnád az algát.
24.
24.
dcba
#23: Mi az faj az igazsag? Akkor szoktak az emberek erveles helyett anyazni ;)
23.
23.
Rézfánfütyülő
#21: Öcsém, te aztán zseni vagy! Tényleg jól megmondtad a lényeget, össze is szégyellném magam, ha az oprendszeren kívül bármelyik is vonatkozna rám. Lehet arcosodni meg fészpalmolni, de a tény hogy semmit nem tudsz a másik emberről mégis elhalmozod mindenféle állítással aminek a hitelességéről halovány fingod sincs, nagyon nyitott, érett és értelmes gondolkodású ember benyomását kelti rólad. Mivel tudom hogy ezen hozzászólás teljes értelme sem fog eljutni hozzád a saját érvekből és tévhitekből, sztereotípiákból emelt faladon át, így nem is írok többet. Nincs kedvem tányérokat hajigálni egy téglafalhoz, remélve hogy valamelyik átcsúszik egy talán létező résen.

Így aztán, legyen ennyi: csak így tovább! Emelted az oldal és a diskurzus szellemi színvonalát, örülünk hogy itt voltál, és megvilágosítottál minket, de főleg engem. Ha lenne kapom megemelném... dehogy, tudok jobbat. Megyek és veszek egy kalapot, hogy legyen mit emelnem.
22.
22.
#18: Mi a fenet varsz egy verekedos cimtol, 29 karakterrel te agyhalott? ;-)) lol, en nagyon varom, kurvajo cucc!!! ;-)
21.
21.
dcba
#20: Ja es ugyanezek az emberek a fel eletuk megosztjak facebookon, de utana meg letagadjak, sot nekik facebookok sincs :)
20.
20.
dcba
#19: Rettento naiv vagy ha azt huszed a win 7en nem vagy ugyanugy monitorozva mint 10-en. Egyszeruen nevetseges ahogy az emberek rettegnek a maganszferajuk miatt a mai vilagban, amikor a telefonod egesznap figyel, a facebook folyamatosan figyel, a skype folyamatosan figyel, az utcan a terfigyelok figyelnek, de persze te a win 7 elott nem vagy megfigyelve, nyugi, ott teljes inkognitoban vagy! #facepalm
19.
19.
Rézfánfütyülő
#18: Legalább nem lopja le a Microsoft az adataimat annyira gyakran, mint a 10 esetében. A lassabb betöltés igazi probléma, de annyira nem csap oda, ha több türelme van az embernek mint egy mai átlag 11 évesnek. Az a +-egy perc az életemet fogja megmenteni, tudom én. A többi problémáddal nem is találkoztam, így azt kell mondanom, hogy igen, jobb.

A Killer jó lesz, nincs elég jóféle verekedős játék pcre - bár most több is jött, de nem ez számít.

18.
18.
sasncore
#15: Mert a lerohadó Windows 7 jobb? Csak szétfagy a sok alvási üzemmódtól, és tetű lassan tölt be. Ez a Killer pedig kellett mint egy falat kenyér a zeró tartalommal.
17.
17.
TDavid22
ha enyire akartok azokkal jatszani akor vegyetek szepen egy xboxot...
:D
16.
16.
Májkül
#15: Teljesen egyetértek.
Engem egyébként egyedül a Forza érdekelne, de ha nem jön soha Steam-re, akkor sem fogok eret vágni, a Win Store meg dögöljön meg ott, ahol van. :)
15.
15.
Rézfánfütyülő
#14: A marketing részt értem, de a win store is pc, legalábbis a nagyfelhasználás szerint. A steam szintén. A különbség annyi ,hogy abból nem részesednek annyit, de legalább fogyna a játékuk. Így két szék közt a pad alá estek tökéletesen, és sírhatnak mint a fürdősk*rva hogy nem fogy a játékuk.

A Sony PS4 exkluzívok ,vagy az XBox One exkluzívokat nem sorolnám ide, mert az konkrétan arra van hogy eladja neked a rendszert is a játék mellé. Itt már nem kell a rendszer, megvan, perkáltuk a kemény magyar forintot azért a gettó win7ért vagy 8ért is, vettük a vasat amit jobban viszi a játékokat, vesszük a játékokat is, miért kell rákényszeríteni értelmetlenül a 10et is az emberre? Munkahelyen használom, és rühellem.

Még szerencse hogy a Microsoft alig gyárt bármit, amiért tényleg fájna a szívem, nagyon szánom a Forza, vagy a Gears fanokat, akik nem akarnak aláfeküdni ennek a szűk látókörű üzletpolitikának.
14.
14.
crytek
#13: Marketing az egész. Ennyi erővel a Sony is egy csöves gennyláda,mert egyik exlúziv címe se jön se pc-re se boxra sehova máshova.
Kell a cucc mennyé vegyé ps4 -et vagy pro-t vagy majd ps5-öt
Kell a Forza = Használj win10-et meg ótvar store-t ha nem tetszik vegyé boxot...
Ez erről szól, a MS-ot nem érdekli hova veszed csak el legyen adva....pl ha Forzákat vagy a Gears of War 4-et veszed boxra és egy isteni sugallatt miatt átállsz hirtelen pc-s leszeded oda mivel ha boxra veszed pc-n is tolhatod...

Valamit valamiért... Én is rühellem a store-t de nagyon. Gears of War és aForza is kegyetlenül tetszik, de nincs steam-re nem lesz megvéve, max ha elgyengülök storeba veszem meg egyszer 10 év múlva 1500-ért :)
13.
13.
Rézfánfütyülő
Ki kéne górni a kukába az egész Win store-t. Alapból egy szar az egész, de még ennél is dühítőbb, hogy egyszerűen leszarják a vásárlóbázist, akik pl ne adjisten nem akarja feltenni a win10et, bármiféle okból. Jó hogy néha 1-2 játék átcsorog Steamre, de jobban megérné oda küldeni az összeset. Jobban fogyik, és nem annyira ellenséges a vásárlóval szemben. Engem pl érdekel a State of Decay 2, de sose fogom megvenni, amíg csak win 10re és csak win storeból elérhető.
11.
11.
Májkül
#10: A Win Store sosem lesz elterjedt, eleve a Micro is szarik rá és olyan borzalmasan rakta össze, hogy pár játék megtalálása is kihívás, nemhogy a vásárlás.
Meg talán ők is rájönnek, hogy a PC-s platform 90% a Steam-en forog, és bár az átültetés miatt a DX12-ről le lehet mondani, így sokkal több emberhez juthat el és olyanok is megvehetik, akiknek nincs win 10-ük, vagy gyengébb a gépük.
10.
10.
crytek
#7: Quantum Break Steamspy adat --> Owners: 145,051

El lehet akkor képzelni ,hogy a fantasztikus pc-s store-ba hány db fogyhatott.

Dead Rising 4 Steamspy --> Owners: 40,232 ennél meg főleg

Amivel el lehetne bohockodni az a ReCore az jöhetne steam-re pár $-t megérne. Ezen a mai napig meg vagyok lepődve ,hogy még nem adták ki steam-re.
9.
9.
Májkül
#8: Nem a végeredményre céloztam ezzel, hanem hogy mindkettő tripla A kategória és amikor megjelentek kapták a hype-ot rendesen.
8.
8.
XuChi
#7: Jah, mindkettő egy totál középszerű játék volt....... :(
7.
7.
Májkül
Azért nemcsak f2p szarok jönnek Steam-re a Store-ból, hiszen a Quantum Break és a Dead Rising 4 is átcsúszott a rostán és ezek azért elég nagy húzónevek..
6.
6.
crytek
#5: Ami nem érdekel az ingyen sem érdekel ez ellen nem tudok tenni :)
5.
5.
#4: Ingyen van, ki kéne csapnod örömödben kb.
4.
4.
crytek
#1: Top über AAA címek szerintem nem fognak jönni sajnos (Forza, GeoW stb) ezek az ingyenes f2p szaroknak mindegy hol tolod...ezeket persze kiadják steam-re :(
Maradhatott volna storeba ezért nem kár
3.
3.
hgabi84
Jó is lesz - a Killer Instinct az a fajta játék, ami már a 90-es évek óta szépen tartja a színvonalat. Ráadásul a Microsoft jóvoltából ingyen is játszható: http://phoenix_art.webmuvek.hu/node/1048
1.
1.
dcba
Na orulok ennek a tendencianak, akkor kerjuk a Gears of War Ultimate edition-t es a 4-et is steamre.

Latom kezdenek rajonni, h a store egy szar, ha megnezzuk az ertekeleseket mindig talalunk par olyat, ahol dicserik a jatekot, de keseregnek, h miert nem Steamre jon.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...