E3 2017: A YouTube-on a Battlefront 2 vitte a showt

Link másolása
Az E3 alkalmából a YouTube Trends összeszedte, mely játékok voltak a legnépszerűbbek a videómegosztó-oldalon. A statisztikák szerint a Battlefront 2 lett a befutó, mögötte pedig az új Assassin's Creed, valamint az idei FIFA végzett.

Rengeteg új bejelentés és trailer érkezett a héten megrendezett E3 alkalmából, a YouTube Trends pedig összeszedte, mely címek voltak a legnépszerűbbek a videómegosztón.

A lista elején a Star Wars: Battlefront második epizódja végzett, mögötte pedig az Assassin's Creed: Origins, valamint a FIFA 18 szerezte meg a dobogó alsó fokait. Fontos megjegyezni, hogy ezen statisztikában nemcsak a hivatalos videók számítottak, hanem minden anyag, ami az adott játékkal kapcsolatban felkerült a YouTube-ra.

A YouTube Trends emellett közzétett egy másik listát is, melyből kiderül, melyik játék trailerét nézték meg a legtöbben. A Battlefront 2 itt is fölényesen győzött, mögötte pedig a Super Mario Odyssey és az új Spider-Man-játék végzett. 

  1. Star Wars Battlefront 2: Official Gameplay Trailer - 7,9 millió megtekintés
  2. Super Mario Odyssey - Game Trailer - Nintendo E3 2017 - 5,5 millió megtekintés
  3. Marvel's Spider-Man (PS4) 2017 E3 Gameplay - 4,5 millió megtekintés
  4. FIFA 18 | THE JOURNEY: HUNTER RETURNS | OFFICIAL TEASER TRAILER - 4 millió megtekintés
  5. Need for Speed Payback Official Gameplay Trailer - 3,4 millió megtekintés
  6. Official Call of Duty®: WWII – Multiplayer Reveal Trailer - 3,3 millió megtekintés
  7. Forza Motorsport 7 - E3 2017 - 4K Announce Trailer - 3,1 millió megtekintés
  8. Mario + Rabbids Kingdom Battle: E3 2017 Announcement Trailer | Ubisoft [US] - 3 millió megtekintés
  9. South Park: The Fractured But Whole: E3 2017 Official Trailer – Time to Take a Stand | Ubisoft [US] - 2,7 millió megtekintés
  10. Assassin's Creed Origins: E3 2017 Gameplay Trailer [4K] | Ubisoft [US] - 2,6 millió megtekintés
28.
28.
kopic
Legjobb jatek nalam: Spider-Man
26.
26.
Hunszi
#25: A PS4 sikerével nem véletlenül kerültek át a COD jogok a Sony oldalára a korábbi MS oldalról.
25.
25.
Hunszi
A nagy cégek nem véletlenül fizetnek egy rakás pénzt, hogy egy-egy játékot az ők standjujnál promózhassanak. Itt nem 1-2 "sötét" emberről van szó, hanem a vásárlók nagyon nagy százalékat ezzel mozgatják meg. Akik lelkesen utánakeresnek a dolgoknak azok a potenciális vásárolok fele se kb. a többi azt nyeli le, amit az orra alá tesznek. Így működik ez a világ, és az egész márketing már réges régen. Ha mindenki tájékozott lenne, akkor szinte márketingre se lenne szükség, mert akkor nem lehetne manipulálni senkit, ami a vásárlást illeti.

Ha a Sony standjánál látják meg a címet, akkor azt tudatalatt a Sonyval azonosítják. Lehet ha tudni fogják, hogy kijön más platformra is, de az agyba akkor már belesz vésődve, hogy a "kék" standnál láttam, s mikor elmegy egy boltba az átlagos vásárló s felmerül a kérdés, hogy melyiket vegyem, ez a kék villanás szépen előjön a tudatalattiból és a PS dobozt veszi le a polcról sok esetben a konzollal együtt.

Erre egész tudományágak s minden egyéb épül...nem mellesleg az EA is tudja, hogy olyan standnál kell nyomni, ahol a legtöbb eladott konzol van, ezért ez is sugalja, hogy a termék jó.
24.
24.
exonic
#23: Egyetértek, a Pókember is ott kullog mögötte nem sokkal, és tekintve hogy ezek azért kissebb címek mint a COD vagy a BF2, nem csúnya teljesítmény. Az exkluzivitásról nem is beszélve...
23.
23.
kamgecam
Wow,az nem semmi hogy multiplatform címek között 5-dik a GOW. Ezért fogy ennyire a Ps4 mert ontják ki rá a fasza exkluzivokat.
16.
16.
A BF2 annyira megtetszett, hogy idén akár szembe is állítom a CoD-al és lehet inkább azt veszem meg. Nem vagyok túlságosan grafikafan, mégis pazar látványt kaptam, mellé a dizájn is zseniális, de ez már a SW sajátossága. Gyönyörű térképek, rengeteg játszható karakter, sok hős, ahogy elnézem még több jármű is vezethető lesz. Ráadásul minden érából, ami külön pozitívum.
Én azt hittem nagy rakás szar az első rész, mégis nagyon rágyógyultam, mióta megvan. Úgyhogy ezek után lehet bizalmat szavazok a második résznek.
3.
3.
Buggy
Metro Exodus számomra az volt az idei E3 nyertese.
2.
2.
PaprikaJancsi
áhhhh...még mindig nem térek magamhoz. Milyen király címek jönnek már, te jó ég :)))))))
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...