E3 2017: Jó ideig ne számítsunk Halo 6-bejelentésre

  • Írta: Shifty
  • 2017. június 19.
  • Hír
Link másolása
Megjelent a Halo Waypointon egy friss bejegyzés, amiben a 343 Industries írója, Jeff Easterling elárulta, hogy egy jó ideig biztosan nem mutatkozik be az idei E3-at is kihagyó Halo 6.

A 343 Industries már az idei E3 előtt megerősítette, hogy egyelőre nem mutatják be a Halo hatodik részét, ahogy az is biztossá vált, a Halo 3 sem kap felújított változatot. Helyettük csak a Halo Wars 2 ősszel érkező új kiegészítése, az Awakening Nightmare mutatkozott be.

És nagyon úgy néz ki, hogy Master Chiefet még egy jó ideig nélkülöznünk kell, a 343 Industries írója, Jeff Easterling ugyanis a Halo Waypointra írt friss bejegyzésében elárulta, nem érdemes abban reménykedni, hogy belátható időn belül bemutatják a Halo 6-ot. Ahogy írta, ez azt jelenti, hogy sem az idei Gamescomon, sem a PAX-on nem lesz ott a játék, majd hozzátette, hogy bízzunk bennünk, mert amint úgy érzik, készen állnak a nagy leleplezésre, akkor meg fogják azt tenni. Ez viszont nem mostanában lesz.

22.
22.
Firsttime
Általában angry joe-t nézek youtube teszteken. Csípem a fickót, meg kb azonos dolgokat szeretünk. Hát ő pl nagyon lehúzta az ötödik részt. Nem tudom sose egy hálóval se játszottam. Nem én világom.
21.
21.
Pedig mások szerint jó a Halo 5!
https://www.youtube.com/watch?v=ckY4tBOyQCI
20.
20.
kopic
#19: Eddigi reszeket en is 3x toltam ki (Normal, Hard, Legendary) viszont az 5-nel semmi kesztetest nem erzek hogy Legendason is vegigvigyem...

Amugy rossz ezt leirni de a Halo mar nem zaszloshajo X-en, 5-nel is minden xart beleszamoltak, hogy ugy tunjon jol fogyott, pedig nem. Azert en is remenykedek, hogy a 6. iszonyat jo lesz majd, lehet ezert fog 2019-ben jonni.
19.
19.
McDuff
#18: #17: Ezeket aláírom, játékmenetben sokat fejlődtek az előzőekhez képest, sikerült a 343 Industriesnak belecsempészni annyi újdonságot, lehetőségeket, hogy közben mégis Halo maradt és a veteránok úgyanúgy tudták tolni, de mégis újnak hatott. Emiatt nagy respect a srácoknak!
De nem is ezen volt a hangsúly, hanem az egyjátékos rész sztoriján, magán, amiben azért néha voltak olyan B filmes izzadtság szagú f.szságok, hogy a 4. az egyetlen része, amit egyszer kitoltam és soha többet (a multiját is nyomtam egy jó ideig, de aztán csak visszakanyarodtam a Reach-re ezen a téren is).
Ez nálam nem jellemző, az összes eddigi részét legalább 3x újrajátszottam, annak ellenére is, hogy emlékeztem mindre, annyira monumentálisak voltak!
A 4-et már fel se bírom idézni, annyi rémlik, hogy megkavarták az egészet egy olyan baromsággal, hogy igazából az emberiség volt a galaxisban mindennek az alfája és omegája és tőlünk kellett félni...pfff. 5 részen keresztül eddig nem úgy tűnt...(bár az is lehet hogy ez vmi könyvből jött, bevallom, csak azokat olvastam amiket kis hazánkban kapni lehet).
Az érdemi része, amit a számlájára írok annak a résznek Chief és Cortana kapcsolatának alakulása, ennyi. Az 5. még várat magára, de a vélemények és előzetesek alapján az is harmat gyengének tűnik.

Szal én azt mondom ráférne egy gatyábarázás, hogy újra olyan fényben tündököljön, mint régen és lehessen hallani, hogy már előrendelést se tudnak felvenni rá, akkora a kereslet, mint anno a 3. résznél meg a Reachnél! Ezek egy és többjátékos módban is nagyon erősek voltak!
18.
18.
PaprikaJancsi
#17: Nekem sokkal jobban tetszett a 4. és az 5. rész.
Élvezetesebb volt, pörgősebb, modernebb, és tartalmasabb.
A látványról ne is beszéljünk, szemet gyönyörködtető.
17.
17.
kopic
#16: Azert a 4.resznek erdekes sztorija volt, kozel sincsen olyan mint a Bungie-s sracokenak, es sajnos soha nem is lesz szerintem.
5. pedig tenyleg kozepszeru lett sajnos, egy Nagy katyvasz az egesz, a fontos dolgokat is csak kuldik kozben tudod meg, nem pedig a nyulfarknyi atvezetokbol. Az is krva idegesito, hogy pl. normal fokon az ellenseg tomegben megy oda hozzad, mintha vonzanad őket (akikből legtöbbször rohadt sok van és egy idő után idegesíto a nagy hent ) ez az előző részekre nem volt jellemző. Ja és a grafika sem álleejtos.
16.
16.
McDuff
Ha ez azzal jár, hogy a következő rész végre értékelhető lesz sztori szempontjából is és nem lesz egy felejthető középszerű vmi mint a 4. és az 5., akkor ámen!
15.
15.
DON GONDOCS
Jó munkához idő kell. Én most vettem X One-t és teljesen meggyőzött a Halo5 szerintem kiemelkedő része a sorozatnak. A 4 rész hatalmas csalódás volt számomra.
13.
13.
overdosed90
Hát igen, a steam a tuti ha pc storerrol van szó :D
11.
11.
#7: Egyedül onnan nem vásároltam sosem, kalap szar az egész. Most már nem érint, de az ilyen sufniboltoknak el kéne tűnniük. MS-nek volt a GFWL része pc-n, azt sem szerettem, mindig bejelentkezni, azon multizni, stb. Előbb-utóbb ez is megbukik.
10.
10.
lesik20
#9: Ááá bocsi, nem a Halo Wars 2, hanem az Első felújítva.
9.
9.
lesik20
#7: Az új Halo Wars megjelent Steam-en, én se vásároltam még soha a Microsoft Store-bol.
7.
7.
crytek
#6: Azon lepődők ,meg hogy veszi ezeket valaki pc-re a fosstore-ba.Nagyon sajnálom ,hogy nincs a nagy kiadók között (de jelen esetben msnál) olyan vezető aki nem rest eladási adatokat közölni.. Fizetnék érte ,hogy megtudjam ebben a putri szarban (értsd pc-s store) miből mennyit vettek a népek.
6.
6.
lesik20
#5: Meglepődnél mennyien akarnak új Halo-t PC-re. Anno a Halo 2 is rohadt jól fogyott holott csak Windows Vista alatt müködött
2.
2.
kopic
Akkor lehet jovore nem is jelenik meg ? Mert szamozott reszek mindig 3 evente jottek eddig. Ha igy lesz, az akkor nagyon gaz.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...