Koncepciós rajzokon az új Tomb Raider-játék

  • Írta: Shifty
  • 2017. június 19.
  • Pletyka
Link másolása
Egy metrón lőtt lesifotónak köszönhetően kiszivárgott Tomb Raider-játékot ugyan a Square Enix hivatalosan még mindig nem mutatta be, de most újabb bizonyíték került elő, hogy tényleg készül a Shadow of the Tomb Raider.

Egy ideje már nyílt titok, hogy trilógiává bővül a Crystal Dynamics-féle Tomb Raider-sorozat. A készülő harmadik rész először egy montreali metrón bukott le, amikor a Square Enix egyik alkalmazottja óvatlanul felnyitotta céges laptopját, és azon épp a Shadow of the Tomb Raider egyik prezentációs anyagát nézte.

A mostani képregényes rajzok és koncepciók nem a kiadótól és a stúdiótól származnak, hanem a Los Angeles-i TakeOff kreatív ügynökségtől. A cégről annyit érdemes tudni, hogy többek között előzeteseket, animációkat, sajtóanyagokat és honlapokat készítenek.

A most kiszivárgott anyag az új Tomb Raider logójához készült terveket, illetve olyan artworköket tartalmaz, amelyeken Lara kötélen leng, úszik. A TakeOff egyébként a hír kipattanása után azonnal törölte a képeket a szervereiről.

8.
8.
Firsttime
Első napos vétel volt az előző is. Ez is az lesz.
7.
7.
hedzsooo
Nálam egy darabig szak ott figyelt a steam könyvtáramban mind a 2 új rész, aztán tavaly év végén el kezdtem nyomni. És nem bírtam leállni vele, a 2. részre egyből ugrottam az 1. része után, abban sem kellett csalódnom! Szóval várós ez az új része is, de nagyon! ;D
6.
6.
devilcsaj
Nekem sokkal jobban bejön ez az újraindított rész, mint a klasszikusok, úgy hogy nagyon várom már. :) Remélem, lesz ugyanolyan jó.:)
5.
5.
PaprikaJancsi
Nagyon szeretem mindkét részt, a második minden tekintetben javulás volt az elsőhöz képest, mégis az első jobban megmaradt bennem.
3.
3.
KRAT0S
#1: Én imádom az előző két részét is szóval nekem ez kötelező :)
1.
1.
kopic
Elozo resz eleg gyenge Lett sajnos, pedig jol indult, szoval ezt nem nagyon varom...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...