Koncepciós rajzokon az új Tomb Raider-játék

Egy metrón lőtt lesifotónak köszönhetően kiszivárgott Tomb Raider-játékot ugyan a Square Enix hivatalosan még mindig nem mutatta be, de most újabb bizonyíték került elő, hogy tényleg készül a Shadow of the Tomb Raider.

Egy ideje már nyílt titok, hogy trilógiává bővül a Crystal Dynamics-féle Tomb Raider-sorozat. A készülő harmadik rész először egy montreali metrón bukott le, amikor a Square Enix egyik alkalmazottja óvatlanul felnyitotta céges laptopját, és azon épp a Shadow of the Tomb Raider egyik prezentációs anyagát nézte.

A mostani képregényes rajzok és koncepciók nem a kiadótól és a stúdiótól származnak, hanem a Los Angeles-i TakeOff kreatív ügynökségtől. A cégről annyit érdemes tudni, hogy többek között előzeteseket, animációkat, sajtóanyagokat és honlapokat készítenek.

A most kiszivárgott anyag az új Tomb Raider logójához készült terveket, illetve olyan artworköket tartalmaz, amelyeken Lara kötélen leng, úszik. A TakeOff egyébként a hír kipattanása után azonnal törölte a képeket a szervereiről.

10 komment - szólj hozzá!