E3 2017: Íme, az expó legjei - szerintünk

A tavalyi évhez hasonlóan idén is összeszedtük az E3 legjeit: a Gamekapocs szerkesztői egyenként mondják el, melyik volt szerintük az expó legjobb játéka, melyik volt a legnagyobb csalódás, és min lepődtünk meg a leginkább.

Kommentek

#36
#33: Igazad van abban, hogy vannak olyanok, akik imádnak ezen lovagolni, de sajnos tény, hogy az MS nem tud lábra állni az Xbox one indulása óta. Ez rossz, mert kell a verseny, hogy mi járjunk a legjobban. Én drukkolok az Ms-nek, de egyszerűen tényleg nem tudnak kimászni a gödörből, ráadásul most már a Sony nyeregben van. A mostani bemutatott exklúzívokkal, ha szépen adagolja még ki is húzza minden erőlködés nélkül a generáció végéig... Ergo már nem is lesz szándékában etetetni a fejős teheneket...
#35
YanezModerátor
#33: Ha nem csak magyar gamer portálokon olvasgatnál, akkor nem írnál ilyesmit.
#34
#33: A világon nem csak Magyarországon csalódtak emberek az ms exkluzivok hiányában. Nem fogok neked linkelgetni semmit, nyugodtan elhiheted.
#33
Az egész cikk egy dupla 0.
Objektíven nézve, ez a cikk kisértetiesen hasonlít a HWSW, AMD-t temetőt írásaira.
Azért szidjátok, a MS-ot, mert Mo.-n ez a hype.
Britektől nézve szerintem, a F@sz másik oldalán álltok.
#31
#15: ha most vrnnék konzolt mondjuk karácsonyig(ha az új xbox x megjelenés is bele essen) biztos h a ps4pro-t venném mert verhetetlen a jàtékkínálata.
#29
Szóval Devil May Cry 5 még mindig nuku? Más játék engem ezen kívül, most egyáltalán nem izgat. Lassan 10 éve várok rá (és ezzel nem vagyok egyedül) és ha a rendező erre bedob egy Dragon's Dogma 2-t vagy egy folytatást ahhoz az emós Dante utánzathoz, fogok egy kanna benzint, meg egy doboz gyufát és magamra gyújtom az egész putrit!
#28
Legjobb játék az E3-on: Spider-man. A Batman Arkham játékok hatalmas kedvenceim, annak átvették a harcrendszerét, amit elrontani nem lehet. Emellett kevésbé darkos és bitang látványos.

Legnagyobb csalódás: Mint mindenki másnak, nekem is hiányzott a Last of Us 2, de az igazán fájó, hogy a a From Software nem mutatta meg, mivel készül a közeljövőben (Bloodborne 2???). Szívesen vennék még PS4-re egy God of War Collection remake-et is, ha már ennyire belejöttek a felújításokba. (Uncharted 1-3, Shadow of the Colossus...)

Legnagyobb meglepetés: A Bioware új játéka, az Anthem megvett kilóra. Kicsit olyan nekem, mint ha a Titanfallt meg a Divisiont egybe gyúrták volna, és kapott egy brutális vizuális körítést. Emellett örülök a Shadow of Colossus remake-nek, mivel a PS4 az első PS-em, így sok klasszikus exkluzív cím kimaradt, ahogy ez is, de így tuti vétel lesz. A Sea of Thieves is egész jónak tűnik, már csak attól tartok, hogy olyan hamar rá lehet majd unni, mint a For Honor-ra.
#27
Ja igen... és a DICE igazán összedobhatna már egy Bad Company 3at.
#26
Törölt felhasználó
#19: Szerintem még gagyibb volt mint az előző. Mintha egy ostoba zombis filmet néznék.
#25
#19: Nem mondanám gagyinak. Inkább lenyűgöző hogy annyi zombit képes egyszerre megmozgatni, miközben nem is scriptelt jelentről volt szó.
#24
LEGNAGYOBB MEGLEPETÉSként érdemes megemlíteni a Devolver Digital E3 "paródiáját" zseniális. Aki teheti nézze meg.
#23
#21: Talán 2020ra el is készülnek vele. :D
#22
#21: Neked nem tetszett, nekünk meg igen. Persze, hogy beindit egy trailer.
#21
Nem értem mire az a hatalmas hype a "Beyond Good and Evil 2"-re. Annó XBox-ra is ingyen vágták az emberhez a Gold előfizetéssel, és szenvedés volt az egész.
Egy látványos trailer tényleg elég pár embernek ahhoz, hogy ennyire beinduljon tőle?
#20
Az egész E3at kicsit laposnak éreztem.

LEGJOBB JÁTÉK:
- Days Gone - kíváncsian várom, kell a téma.
- Wolfenstein II: The New Colossus... most tolom az első részt, ami napjainkra már nem nagyon jellemző elképesztően hosszú sztorival rendelkezik, így aztán várom mi lesz a második részben.

LEGNAGYOBB CSALÓDÁS:
- A MS konferencia végig. Forza gyenge. Vettek pár indie címet, hogy minél többször lehessen hallani "exkluzív"... de ezek a címek kevesek ahhoz hogy eladják a gépet.
- Sony részről a The Last of Us 2 hiánya, a GT Sport nem kapott végleges dátumot.
- EA egy címük se fogott meg idén.
- Ubisoft ... majdnem EA szint. Semmi olyan ami lekötne. A Crew 2ben nekem nem áll össze a koncepció, Kalóz játék kellemes, de szerintem ez a "vízen tartózkodhatunk csak" kb. olyan hamar unalomba fog fulladni mint a For Honor.
- Beyond Good And Evil 2 ennyi év pletyka után olyan lendülettel és meghatódással jelentik be a játékot, mint ha már hamarosan készen lenne,... közbe kiderül még egy dekát sem fejlesztettek belőle. LOL! :D
- Nintendo ... nem tartanak konferenciát évek óta, így bementek az Ubisofthoz, hogy ott égessék magukat... és őket.

LEGNAGYOBB MEGLEPETÉS:
Mi lehetne más, mint a Monster Hunter World PS4re való bejelentése! Rég örültem ennyire egy bejelentésnek.
(tudom másra is jön)
#19
#18: Az első videó a Days Gone-ról irtó gagyi volt, viszont ez az idei sokkal meggyőzőbb,és látni, hogy jó játék ez.
#17
YanezModerátor
#16: Ja tényleg, Way Out, az mekkora!!!