Bizonyíték a Modern Warfare dobozos újrakiadására

  • Írta: fojesz
  • 2017. június 20.
  • Pletyka
Link másolása
Meggyőző bizonyíték érkezett a Call of Duty: Modern Warfare Remastered dobozos kiadására. Ha hihetünk az új fotóknak, a lemezes példányok már meg is érkeztek a játékboltokhoz, a megjelenés pedig itt van a nyakunkon.

Habár a Call of Duty: Modern Warfare Remasteredhez csak azok férhettek hozzá eredetileg, akik az Infinite Warfare valamelyik gyűjtői kiadását választották, régóta pletykálják már, hogy önálló formában is megjelenhet a sorozat egyik legnépszerűbb részének újrakiadása. A minap érkezett két fotó, amelyek ezt bizonyítják.

A képek az egyik amerikai üzletlánc alkalmazottjától származnak, aki szerint a dobozos változat 40 dollárt kóstál majd. A premiert illetően már bizonytalanabbak vagyunk, az úriember a számítógépes rendszerükre hivatkozva először azt mondta, hogy a csomag június 27-én fog megjelenni, később azonban érkezett egy másik kép egy másik (?) adatbázisról, amiben már június 20., azaz a mai nap szerepel.

A korábbi pletykák egyébként szintén június 20-i megjelenést sejtettek, de csak a PS4-es verzió esetében, ugyanis az xboxos kiadás várhatóan egy hónappal később rajtol el. A PC-s változat még csak pletykaszinten sem ütötte fel a fejét.

A nap végére valószínűleg már okosabbak leszünk.

33.
33.
crytek
#28: PC-n már kb ezer éve nem vesznek Codot az emberek.Ha multizni akarsz vegyed ps4-re. Konzolon mindig tömve vannak a népek.
32.
32.
#31: Ez egy cod, kötelező mindenkinek megmondani a frankót.
31.
31.
delphijos
Persze igazatok van, csak nem értem minek ezen ennyit háborogni. Nem az első nem az utolsó lehúzás. De nem kötelező senkinek. El kell engedni.
29.
29.
Yanez
#24: Ez nem remake. A dobozon is ott áll, hogy remastered.
28.
28.
PGab
Nekem megvan.
Aki gondolkodik benne, annak irom.
A graffal tenyleg foglalkoztak, szep. Sima a jatekmenet, szokasos cod, ami itt, cod4 szinten dicseret, szamomra legalabbis az egesz francise legjobbja a 4.
A 40-et szerintem se eri meg, de hogy miert leginkabb, az a kovetkezo:
En a multijat nagyon szeretem, azert vettem meg.
Nincs dedikalt szerver, mint az eredetinel. Ez meg hagyjan.
A gond ott kezdodik, hogy jatekos sincs a regioban. Adott egy multira kihegyezett jatek es nincs jatekos. Ping alapjan keres a rendszer, en hc-ban tolnek vmi hq-t, de van h meg tdm-et se talal. Egy marek, szuk reteg jatssza, mindig azokba a nevekbe futok bele. Sajnos. Emiatt egyik kedvenc modomat ki is vettek egy oatch kereteben. Lassan mar csak tdm-bol fog allni, hogy azt a mareknyi jatekostabort egy helyre terelje :(
26.
26.
Falcon
600 órát raktam a multiba ps3 ason de ennek egymaga nincs értelme kiadni de ha az mw 1-2-3 single nélkül csak multi + dlc alapból nem újra megosztani a alapjáték és dlc -.s tábort úgy érdekelne de ez igy vicc
25.
25.
#23: Crash az tényleg megéri, említette más is.
A DLC-s az kegyetlen, hogy nincs is hozzá XD
24.
24.
DON GONDOCS
Az ára az télleg pofátlanság, fúj, de ez nem HD kiadás vagy Remaster/definitív, Ez egy remake. Ott a bulletstorm, DMC vagy Resident 4 hd, fele ennyi munka nemvolt bene. -.-
23.
23.
csabuszflash
#18: ezen én is sírtam....XD

esetleg az említett crash bandicoot trilogy. az szerintem dícséretes remaster 3 játék full újra alkotva együtt asszem 12k Huf
22.
22.
csabuszflash
#14: jah hogy ebben nincsenek benne a dlck? a 40dollárban? jóisten ez hihetetlen...
21.
21.
csabuszflash
#11: nem dolgoztak ugyan annyit sőt szetintem fele annyit sem rajta. a játék ugyan az csak felhúzták szrbbre a trxtúrákat meg ráaggatták a motoejuk mostani efektjeit. 15 dollár. ez ennyit ér.
20.
20.
Beniciodeltoro
#13: Ha még szebb lenne a grafika, kis tupírt kapott azt kész, a ps3-as verza 5 db pixeles, ps4-es meg 7 db pixeles, homályzón, rossz nézni is.
Hányinger ez az activision, mindig a lehúzás volt a céljuk, tudták ők előre hogy ki lesz adva külön a cod4, de muszáj volt mindenkit megszopatni ezzel az egyet fizetsz kettőt kapsz akcióval, ami kettőt fizetsz kettőt kapsz volt egyébként :P
Cummer a köbön, és lesz még birka aki ezt is megveszi :))
19.
19.
latis666
De akinek nem kell az nem veszi meg. Mit pörgünk ezen? Nem kötelező megvenni. Aki meg megveszi kap egy jó játékot felujitott grafikával.
18.
18.
#16: +1

De figyeljétek a doboz borítóját:
BEST REMASTER OF THE YEAR

Elvisz a röhögőgörcs esküszöm, idáig süllyedünk.
Majd kapja az év játéka címeket meg minden.
16.
16.
KRAT0S
Én kihagyom!,annak idején sokat játszottam vele, egy kicsit sem hiányzik, semmi újat nem tud már nyújtani.
Főleg ennyiért,azon a pénzen már veszek egy új játékot inkább.
15.
15.
crytek
#9: "Amugy nezd meg Steamen, a Cod 2 mai napig valami 25 euroba kerul, gondolom veszik, mert en meg leertekelve komolyabban nem lattam azt."

Dehogy veszik. Csak az acti más üzletpolitikát folytat ami ha nekünk vásárloknak egy rakás szar is mert rohadt mcoskos drága, nekik bejött.. Ha kell úgyis megveszed...hiába vársz filléres leárazásra 70 év múlva is kb ugyanennyi lesz..
Sok cég ezt nem bírja ki mert ha lassulnak az eladások már pánik van és jönnek a sale-ek majd egy év után ha jön a kövi rész belekúrják 12$-os humbleba...
14.
14.
ollie92
20 USD / € teljesen elfogadható lenne + összes DLC hozzá.
Hiába remastered, még mindig egy 10 éves játékról beszélünk.
Csak a grafikát turbózták fel ( főleg textúrákat)
Ha jól tudom, az utolsó DLC-ért nem kevesebb, mint 15 USD kérnek el.
Tehát, ha megveszed a játékot és hozzá a DLC-ket, elmondhatod, hogy fizettél 55 USD egy 10 éves játékért. Bobby büszke lesz rád.
13.
13.
dcba
#11: Ha eljon egy festo es teljesen kifest nalam, majd 3 ev mulva kijon ujra es csak javit a sajat munkajan, akkor nyilvan nem fogok neki ugyanannyit fizetni.

Oke, h a jatek szebb, de ez akkor is ugyanaz a jatek nem? Szebb a grafika, de ennyi.

Amugy en azt mondtam, h akar 20 dollar is realis lenne, de nem 40. Nezd meg a Crash-t, azt is az alapoktol huztak ujra es megsem 40 dollar, raadasul 3 jatek nem 1.
7.
7.
ollie92
Komolyan mondom, zseni ez az Activision !
Először is egy csomó birkát rávettek, hogy csengessenek ki 70USD-t a tavaly megjelent IW-re, most meg önállóan 40USD kérnek, egy 10 éves játékért.
Közeljövőben lehet neki állnak inkább remasterelni és újra kiadják full áron.
6.
6.
dcba
Azert vicces, h kozel annyiba fog kerulni mint egy day one megjelent COD, kozben meg az infinite warfare ara mar a pinceben van. Ami viszont nem vicces, h az emberek fogjak ezt venni 40 dollarert, pedig jo lenne ha vegre az acti kicsit kapna mostmar az arcaba es buknanak kicsit, mert mar nagyon szemtelenek
2.
2.
Hunszi
A bőrlehúzásnak a bőrlehúzása ez az egész...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...