Seth Rollins a WWE 2K18 arca

  • Írta: fojesz
  • 2017. június 20.
  • Bejelentés
Link másolása
Seth Rollins feszít majd az idei WWE-játék dobozán, amit egyelőre kizárólag PlayStation 4-re és Xbox One-ra jelentettek be. A virtuális pankrációra októberben fizethetünk be, három különböző kiadás közül választhatunk.

Idén is a 2K Sports szállítja a hivatalos WWE-játékot, a WWE 2K18 borítóján Seth Rollins tűnik majd fel. Rollins szerepeltetése azért is érdekes, mert viszonylag új arcnak számít a WWE-ben, a korábbi részek esetében nagyobb sztárokat választottak a készítők. Rollins lesz az arca a Be Like No One marketingkampánynak is egyébként, amely nemcsak az új részt hivatott megismertetni a játékosokkal, de a legnépszerűbb pankrátorokat is.

A WWE 2K18 október 17-én fog megjelenni PlayStation 4-re és Xbox One-ra. Habár a PC-s verziót még nem jelentették be, a későbbiekben valószínűleg erre is számíthatunk, a PS3-as és az Xbox 360-as átiratokról azonban idén már lemondhatunk. A játék három különböző kiadásban lesz kapható, a standard kiszerelés mellett egy Deluxe és egy Collector's Editiont is megvásárolhatunk.

A Deluxe-kiadás a játék díszdobozos változata mellett szezonbérlettel, ajándék digitális tartalmakkal és négynapos korai hozzáféréssel várja a játékosokat, míg a Collector's Edition egyébként ajándékokat is felvonultat majd - ezekről azonban csak később fog beszélni a 2K. 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...