Felújított változatot kap az L.A. Noire?

  • Írta: Shifty
  • 2017. június 21.
  • Pletyka
Link másolása
Nagyon úgy néz ki, hogy a Rockstar nem folytatást készít az L.A. Noire-hoz, hanem inkább felújítja azt, ráadásul a legvadabb hírek szerint Switchre is elkészülhet a remaster, ami VR-támogatást is kapni fog.

Évek óta nem lehetett hallani a Team Bondi-féle L.A. Noire-ról, de most úgy néz ki, hogy a Rockstar lát még lehetőséget a nyomozós játékban, ugyanis több egymástól független forrás is arról számolt be a Twitteren (itt és itt), hogy a csapat dolgozik egy remasteren, ami nemcsak a szokásos PlayStation 4 és Xbox One duóra, hanem Nintendo Switchre is meg fog jelenni.

Ráadásul a Sony masináján PlayStation VR-támogatást is kapnánk, a Rockstar ugyanis így szeretné kipróbálni saját VR-technológiáját, ami valószínűleg zöld utat adhatna a további játékok ilyen jellegű fejlesztéseihez is.

9.
9.
adam222
Ez a konzolgeneráció egy nagy selejt sz*r! Semmi új csak a remastered bullshit mindenhol!
8.
8.
dcba
Meghoztatok a kedvem hozza, ugyis anno valahol a felenel abbahagytam mert eluntam, hatha most majd megtetszik.

Azt viszont meg kell hagyni a jateknak, h rettento eredeti volt, igyekezett valami ujat mast kitalalni, mindenkeppen piros pont azert, h nem egy tucat GTA lovoldozos jatekot akartak csinalni.
5.
5.
Grabowsky30+
Nagyon tetszett ez a játék, de mivel már tudom "ki a gyilkos" nem hiszem, hogy megint végig nyomnám valamivel szebb grafikán. Nekem az eredeti grafikával sem volt semmi bajom!
4.
4.
ollie92
Kibaszott jó játék volt és ami a legjobb, hogy nehéz is.
Mikor kiadták, néhol nehéz volt megérteni, mivel felirat nem volt hozzá.
Aki tudott elég jól angolul és kedvelte a 40´ évek Amerikáját, annak gondolom nagy kedvence volt.
3.
3.
user101
Ennél a játéknál például van is értelme megcsinálni...

Másfelől kicsit sajnálom, hogy most ennyi energiát ( feleslegesen ) elpazarolnak a VR-re, mert az igazán huzó címeknél és játékoknál csak korlátozó tényezőnek érzem a dolgot. Mivel nem játszok szimulátorral és utálom a horror-t ... Így nem vagyok egy nagy VR-fan... :(
2.
2.
lesik20
Ez csak itt hagyom.

https://www.youtube.com/watch?v=U1qnRv-fuxQ
1.
1.
Dresa
Nagyon jó, végre tudom pótolni!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...