Folytatódhat az Uncharted-sorozat

Shaun Escayg, a Naughty Dog kreatív rendezője és írója az Eurogamernek adott interjúban elárulta, minden esély meg van rá, hogy a jövőben tovább bővüljön az Uncharted-sorozat világa.

A tavaly bemutatott Uncharted 4: A Thief’s Enddel végleg lezárult Nathan Drake kalandfolyama. Búcsúzóul egy gyakorlatilag teljes, különálló szálat kapnak majd a rajongók, amiben Chloe és Nadine kapják a főszerepet, akik ezúttal India egyik ősi kincse után fognak nyomozni.

Ez az új irány pedig akár a sorozat jövőjét is befolyásolhatja. Shaun Escayg, a Naughty Dog kreatív rendezője és írója az Eurogamernek adott interjúban ugyanis arra a kérdésre, hogy milyen jövő várhat az Unchartedra, azt válaszolta, hogy erősen kétli, hogy ne folytatódna majd a kaland, amire remek példa a fentebb említett The Lost Legacy. Később azzal folytatta, hogy a sorozat világa hatalmas, rengeteg izgalmas karakter van benne, és már az új bővítmény készítésekor is szóba került, hogy esetleg Sullivan és Cutter is alkothatna egy párost, de végül Chloe-ra esett a választásuk.

Persze ez még semmire sem garancia, ráadásul a csapat az augusztus 22-én esedékes premier után a The Last of Us folytatására fog koncentrálni, de a ha rajongók is vevők az új kalandokra, akkor biztosan tovább bővül majd a játék világa.

31 komment - szólj hozzá!