Kampány is lesz a Skull & Bonesban

  • Írta: Shifty
  • 2017. június 22.
  • Hír
Link másolása
Az idei E3-on mutatkozott be az Assassin's Creed IV: Black Flag tengeri ütközetei által inspirált Skull & Bones, amely a multiplayer-centrikus játékmenet ellenére kampánnyal is fel lesz vértezve.

Az idei E3 egyik legkellemesebb meglepetését a Ubisoft szállította, hiszen konferenciájuk során rengeteg izgalmas játékot mutattak be.

Az egyik ilyen volt az Assassin's Creed IV: Black Flag tengeri ütközetei által inspirált Skull & Bones is, amiről a PC Gamer kiderítette, hogy a multiplayer mellett masszív kampányt is kapni fog. Ebben ikonikus karakterekkel, a történelemkönyvekből is ismert, rivális kalózokkal is találkozni fogunk.

Sajnos több részlet nem derült ki, viszont a francia kiadó sajtósa megerősítette, hogy bár az E3-on csak a Loot Hunt nevű PvP-módot mutatták be, ez még csak a jéghegy csúcsa, a végleges változat ugyanis rengeteg mást is kínálni fog.

4.
4.
Drazhar
#3: Annyire ne örülj. Mivel a játék a mai trendeknek megfelelő Destiny/Division-klón és az utóbbiban se volt túl acélos a kampány mód. Sőt.
3.
3.
crytek
Ennek örülök. Only multival buktak volna szépet
2.
2.
Artyom150
#1: Pont fordítva, engem a sztori nem érdekelt, és több száz tengeri csata után kezdett csak untatni. Viszont ez annyira sikerült neki, hogy rohadtul meguntam. Egy ilyen játéktól most olyan dolgokat várnék el, hogy teljesen bejárható fedélköz, hogy le tudjak ülni a kapitányi székembe és élvezzem a feelinget, hogy le tudjak feküdni a kapitgányi ágyamba, és bámulhassam a falat és hallgassam ahogy a tenger dolgozik a hajón, hogy menet közben ne a kormányt kelljen fognom, hanem sétálhassak a fedélzeten, és ilyenek. Na ezt nem fogja hozni ez a játék, az biztos. :)
1.
1.
DarkLord
Pont, ami nem tetszett a Black Flag-ba azt átültették egy egész játékba :D Én szerettem a Black Flag-ot, de sokszor a tengeri csata elvette a kedvem a felfedezéstől megmondom őszintén. Bár a bálnavadászat az baromi feeling-es kis mini játék volt benne, az nagyon tetszett.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...