Először mozgásban a Beyond Good & Evil 2

  • Írta: Shifty
  • 2017. június 22.
  • Videó
Link másolása
Az elképesztő E3-as bemutatkozás után Michel Ancel és a Ubisoft bemutatta a Beyond Good & Evil 2 techdemóját is. A 15 perces gameplay felvétel képet ad arról, mire számítsunk majd.

Az idei E3 egyik legnagyobb meglepetését a Ubisoft szolgáltatta, amikor konferenciájuk végén ismét bejelentették a Beyond Good & Evil második felvonását. Az új rész nem egy közvetlen folytatás, a történet ugyanis Jade születése előtt játszódik, egy hatalmas naprendszerben, a System 3-ban. 

A mostani gameplayt felvonultató techdemót a játék alkotója, Michel Ancel kommentálja, a felvétel célja pedig nem más, minthogy a rajongók világos képet kapjanak arról, pontosan mire is számítsanak majd, ha elkészül a végleges változat. Merthogy a folytatás egészen más lesz, mint az első epizód. Egyrészt a játék főhőse ezúttal teljesen személyreszabható lesz, ráadásul minden tekintetben grandiózusabb élményt ígér, ahol saját hajóval utazgathatunk a galaxisban.

Megjelenési dátumunk még nincs, ahogy pontos platformlistát sem jelentett még be a Ubisoft, de a valószínűleg a bétát jelentő Space Monkey-programra már lehet jelentkezni.

20.
20.
KRAT0S
Komolyan nem tudok mit kezdeni ezzel!

Most komolyan a majmot kell irányítani,nem az afrofriszkós csajt vagy a másikat a végéről akinek csak a szemét mutatja?

Only multi lesz,egy történet orientált játék folytatása?

Most akkor végül melyik platformra jön,mert azt monta Ancel hogy téves a lista.

A többi szereplőt nem is lehet irányítani,csak a majmot?vagy online mindenki választ egy szereplőt és úgy kell végigvinni a "sztory"t?

Miért kell open world?(bár ez már inkább open universe)??

És még rengeteg kérdésem van,mert még mindig nem tudunk semmit!
Az eddig látott és hallottak alapján ez nekem nem az előrendelői kategória.
(bár maga a játék világa az tetszik)
18.
18.
br1Koo
Szerintem nagyon egyedi stílusa van és bizony nagyon is illik az elsőhöz. Igazi régivágású fasza konzoljáték lesz.
17.
17.
Animejetix
#5: Nekem is ez jutott eszembe egyből hogy ki a faszom böfögte be ide hogy sehol se tart a játék, hogy csak video van?
15.
15.
kopic
#6: +Yanez:
Én voltam az.
Ebből jó ha 2020 végére lesz valami.
14.
14.
zsocc-nrg
Annyira vártam már egy bejelentést... Viszont a látottak alapján elég szkeptikusan állok hozzá. Túl nagy fába vágták a fejszéjüket ráadásul szinte már mmo-feelingje van így a történet súlytalanná válhat. És előzmény ide vagy oda, Jade-t és PeyJ-t nagyon hiányolom az egészből.
13.
13.
kastorhun
Ezt az open world dolgot inkább kidobnám az ablakon.
9.
9.
Matt8888
Úgy látom, hogy szinte már tendencia, hogy open free world már nem is elég hanem már "big scalability" címkéjű produktumok a menők. Viszont bejön a cucc s egyben merész és nagy lépés is ez a 2. rész.
7.
7.
Necreon
Rég nem láttam Ancel-t beszélni, de kifejezetten szimpatikus figura. Van egyfajta őszinte tisztaság a hangjában ami igazi odaadásról árulkodik, nem marketing bullshit-ről. És ez az egész benne van a testbeszédében is.
6.
6.
Firsttime
#5: Azt nem tudom ki írta, de nekem írta. :D jó mondjuk ez még nagyon nagyon kevés.
5.
5.
Yanez
#4: No, it's Duke Nukem Forever.

Ki is írta itt a napokban, hogy idén semmi ingame cuccot ne várjunk, mert még abszolút semmi sincs a játékból? Két nap sem telt el. :'D
4.
4.
Hunszi
Hát ez annyira early early early alpha, hogy jó eséllyel 2020 előtt nem kapjuk kézhez :)) Last Guardian, is that you? :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...