Először mozgásban a Beyond Good & Evil 2

Az elképesztő E3-as bemutatkozás után Michel Ancel és a Ubisoft bemutatta a Beyond Good & Evil 2 techdemóját is. A 15 perces gameplay felvétel képet ad arról, mire számítsunk majd.

Az idei E3 egyik legnagyobb meglepetését a Ubisoft szolgáltatta, amikor konferenciájuk végén ismét bejelentették a Beyond Good & Evil második felvonását. Az új rész nem egy közvetlen folytatás, a történet ugyanis Jade születése előtt játszódik, egy hatalmas naprendszerben, a System 3-ban. 

A mostani gameplayt felvonultató techdemót a játék alkotója, Michel Ancel kommentálja, a felvétel célja pedig nem más, minthogy a rajongók világos képet kapjanak arról, pontosan mire is számítsanak majd, ha elkészül a végleges változat. Merthogy a folytatás egészen más lesz, mint az első epizód. Egyrészt a játék főhőse ezúttal teljesen személyreszabható lesz, ráadásul minden tekintetben grandiózusabb élményt ígér, ahol saját hajóval utazgathatunk a galaxisban.

Megjelenési dátumunk még nincs, ahogy pontos platformlistát sem jelentett még be a Ubisoft, de a valószínűleg a bétát jelentő Space Monkey-programra már lehet jelentkezni.

27 komment - szólj hozzá!