Felemás képet mutat a PC-s játékpiac

Megérkezett a SuperData legfrissebb jelentése, melyből kiderül, hogyan változtak a digitális játékok eladásai tavaly május óta. Habár a bevétel nőtt, a "prémum játékokból" kevesebb pénz csordogál, mint egy éve.
  • Írta: zoenn

Kommentek

#57
#55: Persze hogy ne. Egy Dying Light kb èv ezredekkel van előtte, egy walking dead szintèn. A project zomboid egy telòs jàtèknak prìma a munkahelyre utazàs közben
#56
Ha nem csinálnának ilyen arányban hulladék "prémium" játékokat akkor lehet nem csökkenne az eladásuk.
Meglepetés az, hogy bármelyik cím jobban ad el a CoDból mint az Infinite Warfare??? Ne nevettessetek már, komolyan, az egyetlen indoka, hogy annak bármennyire is mérhető eladása volt az a Modern Warfare túsz miatt volt.
#55
#53: llyen alapon a project zomboidból meg csak egy van, ne keverjük a többi zombis játékkal, semmi köze hozzá. Egy ehhez hasonló játék készül még de az inkább csapat manager jellegű lesz.
#54
#51: Az új wolfenstein. Csőshoter, egy szép graffikával, elfogadható történettel, de egy jó játék. Nem tudom hogyan vannak vele mások, de simán többször ki lehet vinni szerintem.
#52
#51: +1
#51
Belgának van az a száma, hogy anno minden jobb volt... jókat röhögök mindig, jól eltalálták a szöveget. Pontosan leírja ezt a hangulatot, ami a kommentekből jön.

Jaj, nincsenek jó filmek, zenék meg játékok :D Hogy a viharba ne lennének, csak az emberek lusták körülnézni kicsit jobban. Nem lehet, hogy megöregszünk, aztan a fiatalkori emlékeket hozzuk mindig vissza, mert akkor éreztük jól magunkat? Nem fanyalogni kellene, hanem nyitott szemlélettel nézelődni. Aki nem talál jó zenét, filmet vagy jatekot mostanaban, annak valami hiba van a rendszerében.
#50
#48: "Nálam kb.a minecraftal vannak egy szinten" Én játszottam már mind a kettővel. Te játszottál már a project zomboiddal? Nem, akkor honnan tudod milyen? Pont ezt a játékot nem kéne egy lapon említeni a mai AAA open world cuccokkal. Azok a játékok amiket felhoztál, kb 1 óra játék után megmutatnak mindent, mik a lehetőségeid. Engem ez untat és ez az amit üresnek neveznék, a te szavaiddal élve számomra egy kalap szart érnek. "Arról nem is beszélve,hogy ezekkel a zombis túlélőjátékokkal manapság dunát lehetne rekeszteni..." Mert az uncharted féle akciójátékokkal nem mi?
#46
Törölt felhasználó
#37: Mondj egy olyan játékot, aminek a portját elcseszték ps-en. Ami mondjuk szaggat mint az állat.
#45
#44: Üres open world game? Miről beszélsz? Ha a project zomboidról akkor nagyon melléfogtál ezzel a kijelentéseddel. Bár az speciel nem egy előre megírt sztoriról szól hanem a túlélésről, egy zombi szimulátor elképesztő mennyiségű tényezővel, hatással, és lehetőséggel a túlélés érdekében egy dinamikusan változó világ. Végtelen időt el lehet benne tölteni, nincs két ugyanolyan játék.
#43
#42: Nyilván van kivétel, de a többségre ráillik a jelző, amúgy az általad említettek is már a new wave felfogás műremekei. Személyeskedni meg nem kéne mert én sem tettem azt.
#40
Seggeszkit miért nem bannoljatok már ?
#39
#37: "indig sokkal bonyolultabb pc-n minden, amíg a játékhoz eljutsz" Pont ezt szeretem, mert ugyanakkor több lehetőséget is adhat, ha van lehetőség a konfig inibe is belenyúlkálok. Na de kit érdekel a mai AAA, az exkluzív szinematikus egyszer végigjátszható drótkötél pályák, ahol időnként kiveszik az irányítást a kezemből és agyfaszt kapok tőle? Nem csak az létezik, ott van az indie és a middleground amikkel én játszok meg nagyon nincsenek is konzolra.