Kimaradt az E3-ról a Sucker Punch új játéka

  • Írta: zoenn
  • 2017. június 26.
  • Hír
Link másolása
A Sony szerint attól, hogy nem mutatták be az expón, az inFamous fejlesztőinek új címe még mindig fejlesztés alatt van. Érthető, hogy más játékkiállításra is szeretnének hagyni némi puskaport. Ha minden igaz, teljesen új IP lesz.

Már a Sony szerint sem titok, hogy új játékot készít a Sucker Punch Productions. Az anyagot évek óta fejlesztik, és ugyan nem tette tiszteletét az E3-on, a helyzet hamarosan megváltozhat.

A PlayStation Worldwide Studios elnöke, Shuhei Yoshida a GameSpotnak elmondta, hogy ő már párszor játszott a prototípussal, de gyorsan le is állította magát, mivel többet nem beszélhet róla. Az biztos, hogy a srácok "nem filmet" készítenek, igazi videojátékkal lesz dolgunk.

A Sony tulajdonában lévő Sucker Punch utolsó címe 2014 augusztusában látott napvilágot: ez volt az inFamous: First Light. A megbízható bennfentes iparági szócső, Shinobi az év elején elhintette, hogy egy "teljesen új IP-vel" készülnek a srácok, tehát nem egy új inFamousről lesz szó.

Azt Yoshida sem titkolta a hónap elején, hogy néhány bejelentést visszatartottak az E3-ról. Ezekről talán a decemberi PlayStation Experience-en még többet hallunk majd.

5.
5.
Yanez
#4: Messze van az még. :(
3.
3.
csabuszflash
#1: szerintem is ez lesz. remélem tele lesz meglepetésekkel az idei. mikor is lesz? vagy ezt még nem tudni?
2.
2.
KRAT0S
#1: Várjuk szeretettel :))
1.
1.
kopic
Psx-en tuti ott lesz a Tlou2 mellett.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...