Brit toplista: visszatért az élre a GTA V

  • Írta: fojesz
  • 2017. június 26.
  • Toplista
Link másolása
A múlt hét újoncai nem zavartak sok vizet, a szokásos slágercímek küzdöttek az első helyekért. Habár visszaestek az eladásai, így is a Grand Theft Auto V lett a brit toplista legutóbbi aranyérmese.

Habár több játék is boltokba került a múlt héten, a brit toplistát nem sikerült felforgatniuk. A Dead by Daylight konzolos verziói a tizenhatodik helyezést csípték meg, miközben a Final Fantasy XIV: Stormblood a huszonharmadik, a 3DS-exkluzív Ever Oasis pedig a huszonnyolcadik lett. Az előkelőbb helyezésekért a szokásos slágercímek küzdöttek meg.

A Grand Theft Auto V úgy lett első, hogy az eladásai 10 százalékot visszaestek a múlt héthez képest, és a DiRT 4 is bezsebelt végre egy érmet, a játék a negyedik helyet cserélte fel a másodikra. A dobogó legalsó fokára a FIFA 17 állhatott fel, de sokat javított a Ghost Recon: Wildlands és Mario Kart 8: Deluxe is. A Horizon csak ideiglenesen tért vissza az első helyre, a leárazásokat követően a nyolcadik lett.

  1. Grand Theft Auto V
  2. DiRT 4
  3. FIFA 17
  4. Ghost Recon: Wildlands
  5. Mario Kart 8: Deluxe
  6. Overwatch
  7. Arms
  8. Horizon: Zero Dawn
  9. Forza Horizon 3
  10. Tekken 7
  11. Rocket League
  12. The Legend of Zelda: Breath of the Wild
  13. Injustice 2
  14. Wipeout: Omega Collection
  15. Dishonored 2
  16. Dead by Daylight
  17. Call of Duty: Infinite Warfare
  18. LEGO Worlds
  19. Halo 5: Guardians
  20. Fallout 4
20.
20.
Juha
#19: +1 eldugott kis wales-i faluban, (amit senki, de még a britek sem tudnak kiejteni, mert a 9 betűs névben kettő magánhangzó van) láttam egy "jó csajt". Nem vagyok az a leszóllítós típus, szóval vártam a sörömre, amikor elkezdte (magyarul) csesztetni a pincért, mert a kicsi mindjárt felkel a kocsiban, hozza már a pint sört.
Inkább nem szólítottam meg, pedig az "érzék" megvolt...
19.
19.
Thor Vath
#18: Nem, a normális csajok max betelepülnek a szigetre :)
18.
18.
ilovenancythompson
brit fiatalok bazeg csaka sör mega foci meg huligánkodás a normális csajok meg elmenekülnek a szigetről :D
14.
14.
manderel
Ugyan ebbe a listába az nem számít bele, de mi is most vettük meg nemrég. Nem semmi mennyien vannak ezzel így még mindig. De megérdemlik a készítők.
13.
13.
Yanez
#8: Ez nem bizonyítja azt, hogy a mai játékokra van vagy nincs ígény.
11.
11.
kopic
#10: Ugy tunik igen. Hihetetlenul addiktiv a múltja.
10.
10.
Heldengeist
#7: Az egy dolog, de itt egy olyan játékról van szó, amit még mindig 60$-ért vesztegetnek, ha épp nincs steam sale. tényleg van csaló, akinek megéri tízszer megvenni?
9.
9.
dante92
Pedig ez még Denuvot sem használt :)
8.
8.
gorgo
nem hiszem el hogy jobban fogy mint egy premier játék ,de ha így van akkor ez a Rockstar dicsérete és hogy a mai játékokra nincs annyira igény.
7.
7.
kopic
#3: +1
:(

Amugy lehet azert van hogy meg mindig ott van top10-ben, mert online a sok pisti csalassal probalkozik hogy jobb legyen de bannoljak oket es ezert ujra megveszik. Jobb magyarazat nincs.
Plusz ha lenne normal is netem akkor en is nyomnam, mert szinte hibatlan a multija.
6.
6.
hadzsime
Olcsóbb mint új játékot csinálni.
http://imgur.com/gallery/w8bEn
5.
5.
Matt8888
4.
4.
DON GONDOCS
A Halo 5: Guardians fekbírt kapaszkodni a 20 listára. Megérdemli.
3.
3.
DarkLord
Így a fene tudja, mikor lesz új rész, annyira népszerű még mindig a játék. Én is tolom még ps4-en, el lehet vele szórakozni heti 1-2 órában simán. Úgy, hogy nem csoda, hogy még, mindig veszik a játékot. Inkább fél évente hozzádobnak az online -hoz valami kis pluszt és nem kell új játékot csinálniuk, mert mindenki elégedett :D
2.
2.
Firsttime
#1: Nem is az, hogy kinek nincs meg, mert oké vegyék meg páran akiknek tényleg valamiért kimaradt. De, hogy még mindig nem hogy a top ötben benne van, de még élre is kerül, na az már tényleg durva. Nem kicsit, nagyon. Hihetetlen...
1.
1.
Thor Vath
Ezt most már tényleg nem értem, hogy egy négy éves játék kinek nincs még meg... O.o
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...