Készül a következő Splinter Cell-játék?

  • Írta: Shifty
  • 2017. június 27.
  • Teaser
Link másolása
Az idei E3 legkellemesebb meglepetését ugyan a Ubisoft szolgáltatta, de így is nagyon hiányzott a franciák konferenciájáról egy új Prince of Persia vagy egy Splinter Cell. Úgy néz ki, utóbbi már készülőben van.

Több mint négy éve már, hogy Sam Fisher bőrébe bújhattunk, és az idei E3 után úgy tűnt, nem is nagyon számíthatunk rá, hogy a Ubisoft folytatni szeretné a Splinter Cell-sorozatot. Ehhez képest a francia kiadó elnöke, Yves Guillemot nemrég a Redditen beszélgetett a rajongókkal, és elhintett néhány olyan érdekes információt, ami reményt adhat.

A beszélgetés során ugyanis a Splinter Cell-lel kapcsolatos kérdésre adott válaszában elmondta, hogy személy szerint neki Sam Fisher lopakodós kalandja a legkedvesebb sorozata, és bár jelenleg semmi konkréttal nem állhat elő, a csapatok több különböző projekten is dolgoznak, így érdemes türelmesen várni a híreket.

Később azzal egészítette ki a fentieket, hogy már vannak kitűzött céljaik, ötleteik, amelyek vázlatosan készen állnak arra, hogy azok közül kiválasztva a legjobbat, továbblépjenek.

A legutolsó Splinter Cell egyébként a 2013-ban megjelent Blacklist volt, ami PC-re, PlayStation 3-ra, Xbox 360-ra és Wii U-ra volt megvásárolható, és amiben Sam Fisher hangját már nem Michael Ironside adta. Ezt a részt fejlesztő Ubisoft Toronto egyébként jelenleg is dolgozik egy új játékon, és mint ismeretes, egy Splinter Cell-mozifilm is készülőben van.

8.
8.
Heldengeist
#6: A Blizzard meg az Activision tulajdona, ami meg egy ugyanolyan igénytelen szar cég...
7.
7.
xSHx
Várom nagyon. De ha ebből is egy OpenWorld szart csinálnak akk tökön szúrom magam. Ubinál mostanság nagy OpenWorld divathullám van, amit jó lenne már leredukálni olyan címekre, amiknek jól is áll ez a koncepció.
6.
6.
GODL1KE
Ennek örülök, de az lenne a legjobb ha megvenné az ubit mondjuk a blizzard mert mert egy igénytelen szar cég....
5.
5.
Macifasz
JÖHET! De nagyon remélem, hogy ezek után most már egy új Prince of Persia játékon fognak dolgozni. Nagyon ideje lenne már, főleg a kritikán aluli Forgotten Sands után.
2.
2.
dante92
Úúú, én nagyon örülnék neki! Amúgy a Blacklist Wii U-ra is megjelent.
1.
1.
Chrysh
Volt olyan, akit zavart a Blacklistben a túl méretes választék kütyük terén, de én azzal is remekül szórakoztam, és még tudnék szórakozni Splinter Cell-lel, speciel nem zavarna egy új rész gondolata.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...