A PlayStation Plus júliusi ajándékai

  • Írta: zoenn
  • 2017. június 28.
  • Akció
Link másolása
Nemcsak meleg, hanem borzongató július vár a PlayStation Plus-tagokra, elvégre a Supermassive horrorjátéka, az Until Dawn is berepül az Instant Game Collectionbe. Ezen kívül megkapjuk az Telltale-féle Game of Thronest is.

Az E3 után még mindig lázban ég a Sony, lévén hamarosan elstartol a PlayLink szolgáltatás, amellyel bevonhatod barátaidat és családtagjaidat némi közös játékba - mindössze egy-egy okostelenfonra vagy tabletre lesz szükséged. De hogyan is kapcsolódik ez a PS Plus júliusi kínálatához? Az első PlayLink-cím, a That’s You is a felhozatal részét képezi, még DualShock 4 sem kell hozzá!

Amúgy elég erős nyári hónapra számíthatunk: az Until Dawn igazi csemege a horrorjátékok palettáján. Egy filmszerű tinihorror, ahol a mi döntéseinken múlik, hogy melyik szereplő hal meg.

A Game of Thrones-kalandjáték teljes első évadát is ingyen tölthetik le a PS Plus-tagok, ami pont kapóra jön, hiszen júliusban tér vissza a filmsorozat is. PS3-on a különös hangulatú Tokyo Jungle-t ajánljuk, de azt nagyon!

Íme, a teljes lista:

  • Until Dawn – PS4
  • Game of Thrones: A Telltale Series – PS4
  • That’s You – PS4
  • Tokyo Jungle – PS3
  • Darkstalkers Resurrection – PS3
  • Don’t Die Mr Robot – PS Vita és PS4
  • Element4l – PS Vita


Minden címet július 4-től tölthetünk le, addig pótolhatjuk a júniusi összeállítást.

33.
33.
lacinho01
Na ez igen! Ezt nevezem ütős kínálatnak
28.
28.
Yanez
#27: Akkora akciók vannak, hogy simán megéri csak ezért fizetni! Én most zsebeltem be 1 teljes játék áráért kb 5-t: Crash Bandicoot N'sane trilogy, RE6, Deadlight, Mad Max, és Q.U.B.E. És akkor számítsd ebből a Crash újonnan van és 3 játékot tartalmaz.
27.
27.
delphijos
#4: Ez a téma már lerágott csont. PS4-en a multiért fizetsz , és ez tényleg ajándék. Aki nem multizik, annak valóban nem feltétlen éri meg a plus, bár én azt mondom hogy nagyon sokszor vannak jó akciók is az ingyenes cuccok mellé. Mindenki döntse el maga. Ez amúgy sem egy olcsó hobbi, én úgy vagyok vele hogy nem ezen az éves előfizetésen múlik.
25.
25.
xanatos0911
#23: Jaja. Ezert az ilyeneknel nem is lesz szamottevo kulonbseg mert az optimalizacios hiba, nem pedig a hardver gyengesege. Lusta fejlesztok...
24.
24.
Dante946
Úgy tűnik észhez tért a Sony!
Az elöző hónappal is meg voltam elégedve, és most ezzel is meg vagyok.
Bár az Until az első PS4-es játékaim közé tartozik, de aki még nem próbálta annak mindenképp nagy öröm.
A GoT is már egy ideje rajta van a listámon és a Tokyo Jungle-t is kipróbáltam volna már.
Na majd most!
23.
23.
Zoli0507
#19: A bloodborne-nàl vagy dark souls-nàl nem igazàn venni èszre. Ugyanazokon a pàlyarèszeken esik le mint a sima ps4-en, inkàbb ott ahol a sima ps4-en tartja a 30-at ott pron magasabb.
22.
22.
Buggy
NA végre tudjuk tolni haverokkal az Until Dawn-t :D
21.
21.
gorbesz
20.
20.
gorbesz
#6: Szerintem lesz kulonbseg, mert ujabb effekteket rak a ganekra illetve nehany gameban megjelenik egy uj opcio, miszerint 60fps legyen a game, vagy szebb grafika. Es ott van meg a boost mode. Raadasul nem kell egyszerre tobb 100kt kiadnod. Normalis hdr10-es tvt vegyel csak, pl sony x800d, az most 250 korul van.
19.
19.
zozo76hun
#16: "nem kèszìtettek patch-et az ugyanaz mint sima ps4-en"

de ott van ugye a boost mode is, az is lokhet egy kicsit az fps szamon!
18.
18.
Codehook1337
#14: Ott a trial kiporgetem en annyi ido alatt is.
17.
17.
azureknight0715
Lol elözõ hèten vettem meg az until dawntxD
16.
16.
Zoli0507
#6: Ez ìgy tènyleg nehèz kèrdès. Azèrt mert senki nem tudja a jövőt. Viszont, fps tekintetèben ha neked sokat szàmìt akkor azt tudom irni hogy igen. Pèldàul a Nioh nem tudja sima ps4-en a 60fps-t tartani action mòdban, sőt nèha 30 alà is ment. (Nekem mindkettő van ps4 ès ps4 pro is). Règebbi jatèkoknàl is èrezhető a simàbb futàs, deee amikhez nem kèszìtettek patch-et az ugyanaz mint sima ps4-en. A kèrdès az hogy a következő 1-3èvben mennyi különbbsèg lesz köztük.

Viszont HA 1-2 èven belül terveznèl 4K tv-t akkor az àrkülönbbsèg miatt is ps4 pro.
15.
15.
csabuszflash
Omg Until down meg Got. kész ez szuper hónap pont az ízlésem. nyam nyam nyam nyam.....
14.
14.
Yanez
#13: 1 vagy akár 3 hónapra is meglehet venni a plus-t. 1 hónap alatt pedig ezeket simán kipörgeted.
13.
13.
Codehook1337
Ezek tenyleg jok. De ezert nem fogok venni sajnos plust meg igy se. Mert a maradek 11honap meg kuka lesz kb. Engem multi nem erint psen. De a plus arabol siman kijon a 2 jatek. Majd a 14napos trialba kiporgetem az untilt :D
12.
12.
#7: A Knack jó lenne. Gyorsan néztem Killzone multi gameplay-t, nagyon zsé.
11.
11.
Norbiii
Until dawn nagyon tetszett, remek játék, óriási csavarral! Már csak ez miatt is jó lett a havi ps plus. A Sleeping Dogs csak 1800 körül volt a ps plus tagoknak, a teljes ára meg 9 ezer, és egy rakat ilyen akciós játék van!
10.
10.
dante92
ÚRISTEN!!! Until Dawn!!! Milyen régóta meg akarom már venni. Hát nagyon szépen köszönöm Sony!
9.
9.
PaprikaJancsi
Mi van Sony ?!?!? Jól vagy ???
8.
8.
DarkLord
Ez az Until Dawn már úgy is régóta bökte a csőröm, de megvenni nem akartam szóval ez nekem kapóra jön a többi játékokkal, amik nem ex-ek azokkal ugye eg bajom van, hogy pc-n már az összeset végigtoltam, de ez van :)
7.
7.
KRAT0S
Az első lista amire tényleg rá tudok bólintani.
Az Until Dawn pre-order volt szóval engem nem érint úgymond,de a plus tagok most tényleg kapnak normális játékokat a pénzükért.

Most már betehetnék a Knack-et+a Killzone S.F.-t is(nem olyan rosszak de odavalók:)
6.
6.
grieves13
Meg mindig nem tudok dulore jutni... erdrmes PS4 Prot vennem ha nem tervezek 4ks TVt venni?
4.
4.
Előfizetési díjért cserébe ajándékokról írni megmosolyogtató, leginkább nem kéne erőltetni hónapról-hónapra, kedves zoenn!
3.
3.
Nem rossz, talán az Until Dawn még jó is lehet.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...