Dobozos formában is kiadják a Playdead játékait

  • Írta: zoenn
  • 2017. június 28.
  • Hír
Link másolása
A megannyi kritikai elismerést nyert Limbót és Inside-ot egyetlen lemezen is bezsákolhatjuk idén szeptemberben. A kiadásért az 505 Games felel, ha fizikai változatra vágysz, ennél nincs jobb ajánlat!

Egyetlen dobozos csomagban lát napvilágot a Playdead két sikerjátéka, a Limbo és az Inside. A gyűjtemény Xbox One-ra és PS4-re érkezik, sajna a PC-sek kimaradnak belőle. Európában szeptember 15-től keressétek a boltok polcain!

A lemez mellett némi extrát is kapunk: a dobozban egy poszter és egy művészeti kártya lapul. A pakk ugyanolyan áron kerül forgalomba, mintha a két játék digitális változatába ruháznánk be együtt (30 dollár).

Pont ma írtunk róla, hogy Playdead egykori alapítója, Dino Patti már egy új projekten dolgozik. A Sommerville hangulatában hűen idézi szellemi elődjeit.

2.
2.
xSHx
#1: Az Inside ot mindenképpen játszad ki. Rettenetesen jó játék! Miután végeztem vele, napokig a hatása alatt voltam és kattogtam rajta. Nálam veri a Limbo t is, ami nagy szó.
1.
1.
csabuszflash
Én erre le fogok csapni noha a limbot kijátszottam 2-szer is de csak kalózkodva. Az Inside is érdekel nagyon úgyogy tökéletes alkalom lesz a megjelenése ebben a pakbban.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...