Komoly változásokat ígér a Pinball FX3

  • Írta: zoenn
  • 2017. június 29.
  • Bejelentés
Link másolása
A flipperjátékok veteránja, a magyar Zen Studios bejelentette a Pinball FX3-at, amely "újradefiniálja a PC-s és konzolos flipperélményt". A készítők sokkal jobb közösségi élményt ígérnek az új részben.

A Zen Studios szerint a Pinball FX 3-at már kimondottan az új konzolokra készítik, így nem is lesz belőle előző generációs változat. Jó hír, hogy az előző részek "főbb" tartalmai ingyenesen átvihetőek az FX 3-ba.

Néhány korábbi licencelt asztalról azonban le kell mondanunk, de cserébe már az első naptól kezdve három olyan flippert kapunk, melyeket "vadonatúj IP-partnerrel" közösen készítenek hazánk fiai. Bővebb részleteket későbbre ígértek a srácok.

A Pinball FX3-at már úgy tervezték, hogy úgy hozza össze a közösséget, mint még soha, többjátékos meccsek és bajnokságok várnak ránk. A single playerben még több különleges kihívás fogad minket, melyek segítenek a képességeink folyamatos csiszolásában.

A Pinball FX3 még idén napvilágot lát PS4-en, Xbox One-on, Windows 10-en és a Steamen.

6.
6.
Egy rakás új hírt jelent meg. Szeptember 26-án jelenik meg PC-on, XO-n és PS4-en. A régi asztalok a mostani motorral fognak menni, így kicsit szebbek lesznek. A Universal Classics Pinball csomag rögtön a játékkal jön, E.T., Cápa és Vissza a jövőbe asztalokat tartalmazza majd. YT-n mindegyikről van videó.
A Jaws baromi hangulatos, E.T. valahogy sosem nekem szólt így a videót nézve is csak ásítoztam.
5.
5.
Cooper Channel
A Trailerből nekem úgy tűnik mintha egyszerre több asztalon is játszhatnánk.
A psycho pinball-ban szerettem ezt nagyon.
4.
4.
#3: Olyan sok témát feldolgoztak, hogy mindenki megtalálhatja a maga kedvencét. Ezért (is) remek játék, nem ragadtak le egy címnél. Játékok, filmek, híres emberek, képregények, focis táblák, van minden.
3.
3.
FrankBlack
Teljes mértékben egyetértek az előttem szólókkal.

Nekem, és az asszonynak is nagy kedvenceink a flipper játékok. Sokáig a 20 évvel ez előtt Amigára megjelent Slam Tilt volt az etalon, amit később a Pinball FX2 váltott. Évek óta rendszeresen toljuk. Mondjuk mi leragadtunk a Star Wars asztaloknál, nálunk azok a kedvencek.
2.
2.
Baromi jó játék az FX2, sok asztalt beszereztem és mindegyik egyedi, nem csak átskinnelt tartalom. Az egyik nagy kedvencem a PvZ, a store-ban a minap láttam a Bethesda csomagot akcióban. Ennek örömére lehet meg is veszem.
1.
1.
Grabowsky30+
Pinball fx2 talán a valaha volt legjobb flipper játék, nagyon remélem, hogy nem fogják agyon reformálni a 3at és megmarad azért ez is egy flipper játéknak!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...