Tényleg készül az új Dragon Age-kaland

  • Írta: Shifty
  • 2017. június 29.
  • Hír
Link másolása
A múlt hónapban Alexis Kennedy író egy Eurogamernek adott interjúban már elhintette, hogy készül a következő Dragon Age, amit Mike Laidlaw kreatív rendező egy podcastben ismételten megerősített.

Ha kétségeitek voltak afelől, hogy a májusi Dragon Age-hír csak sima szóbeszéd, akkor itt az újabb megerősítés, hogy a sorozat valamikor új felvonással fog kiegészülni.

Mike Laidlaw a sorozat kreatív igazgatója ugyanis a The 1099 podcastben elárulta, hogy bizony valami történik a Dragon Age-sorozat háza táján, majd viccesen megjegyezte, hogy nem kell aggódni a franchise jövője miatt sem, hiszen még mindig ő a kreatív rendező, és még nem rúgták ki. Később azzal folytatta, hogy jelenleg is zajlik a fejlesztéshez a toborzás, ami jó eséllyel azt is jelenti, hogy nemrég kezdtek el dolgozni az új Dragon Age-kalandon.

Laidlaw egyébként azt is elhintette, hogy a BioWare jelenleg több projekten is dolgozik, illetve azt is megerősítette, hogy ugyan voltak terveik a Jade Empire folytatásával kapcsolatban, de pont a Dragon Age miatt ezt félretették. Azt viszont nem zárja ki, hogy valaha elkészül a második rész.

6.
6.
leviske
#5: Az Andromeda patchben kapott plusz egy homoszexuális szálat, mert Scott kevesebb ilyen lehetőséget kapott, mint Sara. Kétlem, hogy most indulnának abba az irányba, hogy csökkentik. Pláne egy DA játékban.
5.
5.
hedzsooo
Csak majd az animációkra ügyeljenek. Pláne az arcjátéknál, mimikánál. A buzulást is visszavehetnék már és helyette inkább más dolgokra ügyelhetnének, fejleszthetnének a készítése közben. Persze, ez csak az én véleményem. Pedig az 1. része szinte tényleg tökéletes volt, egyszerűen letehetetlen.
4.
4.
Hab
#3: Annak örülnék, mert én is komálom a hibrideket. Remélem a páncél designereket páros lábbal rúgták ki, mert én nem cicomás báli ruhákban akarok harcolni.
3.
3.
Mortis
#2: szerintem a következő lépés úgyis a kasztok eltörlése lesz ,vagy legalábbis valami olyasféle látszatmegoldás, mint ami az Andromeda-ban van - mondjuk így sok esetben a különböző karakterek identitásaitól szabadulnának meg, hisz a mágia használó/nem mágia használó ellentét mindig fontos volt. bár így lehetőség lenne hibrid build-dekre, amiket mindig is szerettem
2.
2.
Hab
Ugyse lesz olyan jó mint az első rész. Legalább a hányingerkeltő páncélokat cseréljék le, és a harcosoknak adják vissza a dual-wield lehetőségét!
1.
1.
Macifasz
Ezerszer inkább játszanék egy Jade Empire 2-vel, mint egy újabb Dragon Age játékkal. De ha már, akkor nagyon remélem, hogy nem a DAI irányvonalat követik majd. Az első két részt többször kitoltam, a DAI-t végig se vittem. :-/
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...