Tényleg készül az új Dragon Age-kaland

A múlt hónapban Alexis Kennedy író egy Eurogamernek adott interjúban már elhintette, hogy készül a következő Dragon Age, amit Mike Laidlaw kreatív rendező egy podcastben ismételten megerősített.

Ha kétségeitek voltak afelől, hogy a májusi Dragon Age-hír csak sima szóbeszéd, akkor itt az újabb megerősítés, hogy a sorozat valamikor új felvonással fog kiegészülni.

Mike Laidlaw a sorozat kreatív igazgatója ugyanis a The 1099 podcastben elárulta, hogy bizony valami történik a Dragon Age-sorozat háza táján, majd viccesen megjegyezte, hogy nem kell aggódni a franchise jövője miatt sem, hiszen még mindig ő a kreatív rendező, és még nem rúgták ki. Később azzal folytatta, hogy jelenleg is zajlik a fejlesztéshez a toborzás, ami jó eséllyel azt is jelenti, hogy nemrég kezdtek el dolgozni az új Dragon Age-kalandon.

Laidlaw egyébként azt is elhintette, hogy a BioWare jelenleg több projekten is dolgozik, illetve azt is megerősítette, hogy ugyan voltak terveik a Jade Empire folytatásával kapcsolatban, de pont a Dragon Age miatt ezt félretették. Azt viszont nem zárja ki, hogy valaha elkészül a második rész.

6 komment - szólj hozzá!