Tényleg készül az új Dragon Age-kaland

A múlt hónapban Alexis Kennedy író egy Eurogamernek adott interjúban már elhintette, hogy készül a következő Dragon Age, amit Mike Laidlaw kreatív rendező egy podcastben ismételten megerősített.
  • Írta: Shifty

Kommentek

#6
#5: Az Andromeda patchben kapott plusz egy homoszexuális szálat, mert Scott kevesebb ilyen lehetőséget kapott, mint Sara. Kétlem, hogy most indulnának abba az irányba, hogy csökkentik. Pláne egy DA játékban.
#5
Csak majd az animációkra ügyeljenek. Pláne az arcjátéknál, mimikánál. A buzulást is visszavehetnék már és helyette inkább más dolgokra ügyelhetnének, fejleszthetnének a készítése közben. Persze, ez csak az én véleményem. Pedig az 1. része szinte tényleg tökéletes volt, egyszerűen letehetetlen.
#4
Hab
#3: Annak örülnék, mert én is komálom a hibrideket. Remélem a páncél designereket páros lábbal rúgták ki, mert én nem cicomás báli ruhákban akarok harcolni.
#3
#2: szerintem a következő lépés úgyis a kasztok eltörlése lesz ,vagy legalábbis valami olyasféle látszatmegoldás, mint ami az Andromeda-ban van - mondjuk így sok esetben a különböző karakterek identitásaitól szabadulnának meg, hisz a mágia használó/nem mágia használó ellentét mindig fontos volt. bár így lehetőség lenne hibrid build-dekre, amiket mindig is szerettem
#2
Hab
Ugyse lesz olyan jó mint az első rész. Legalább a hányingerkeltő páncélokat cseréljék le, és a harcosoknak adják vissza a dual-wield lehetőségét!
#1
Ezerszer inkább játszanék egy Jade Empire 2-vel, mint egy újabb Dragon Age játékkal. De ha már, akkor nagyon remélem, hogy nem a DAI irányvonalat követik majd. Az első két részt többször kitoltam, a DAI-t végig se vittem. :-/