Újabb pletykák a Visceral Star Wars-játékáról

A múlt héten kiszivárgott információk után újabb részletek láttak napvilágot a Visceral műhelyében évek óta készülő, grandiózus Star Wars-játékról. A legújabb szóbeszédek pedig nem másról, mint egy társról, Robie Mattoxról szólnak.

Nagyjából egy héttel ezelőtt szivárogtak ki az első valamire való konkrétumok a közel négy éve készülő Visceral-féle Star Wars-játékról. A történet első morzsái után most újabb információk érkeztek a Project Ragtag kódnéven fejlesztett űrkalandról, amelyek szerint a főhős, Dodger nem egyedül merül majd el a bűn tengerében, hiszen társat kap, méghozzá egy árvaként nevelkedett, 30-as éveiben járó nő személyében.

Robie Mattoxról először a MakingStarWars.net számolt be, ahol arról is lehet olvasni, hogy Mattox egy kőkemény fegyverforgató lesz, akit a Wandering Star nevű bűnözői család fogad be és nevel fel. Ő lesz az egyik olyan karakter, akiben Dodger feltétel nélkül meg tud bízni. A karaktert, úgy néz ki, hogy az a Natalie Morales kelti majd életre, akit a The Grinderből és a Parks and Recreationből ismerhetnek a rajongók.

Ennél is érdekesebb információ, hogy a Visceral komolyan számol Mattox karakterével, ami azt jelenti, hogy nem csak egy sima mellékhős lesz. A forrás szerint ha sikeres lesz a most készülő játék, akkor a második részben már ő maga alakíthatja a főszerepet.

12 komment - szólj hozzá!