Naponta 33 millióan látogatnak el a Steamre

  • Írta: Shifty
  • 2017. július 3.
  • Hír
Link másolása
A Steam alkalmazottja, Alden Kroll előadást tartott az idei Indigón, amelyben többek között arra is kitért, milyen elképesztő számokkal rendelkezik napjaink legnépszerűbb digitális játékáruháza.

Kroll az előadásán elmondta, hogy közel 33 millió aktív felhasználó látogatja naponta a Steam áruházát, ami havonta 67 millió aktív játékost jelent. A számok alapján talán már nem is okoz akkora meglepetést, hogy volt olyan időszak, amikor egyszerre több mint 14 millió játékos volt aktív használója a szolgáltatásnak. Alden azt is hozzáfűzte mindehhez, hogy 2016 januárja óta közel 26 millió új vásárlót szereztek, ami azt jelenti, hogy havonta 1,5 millióval emelkedett ez a szám.

Az adatok tükrében nem véletlen, hogy több konkurens is saját digitális platformot indított, de az jól látszik, hogy a Steam még így is megkerülhetetlen.

35.
35.
Machiavelli
Ne értsétek félre. Nekem sem a rendszerrel van igazán bajom. Szerintem is egy jó dolog a Steam, viszont a rajta fellelhető tartalom nagy hányadával van csak bajom.
34.
34.
jolvokq
Én szerintem is az egyik legjobb digitális vásárló hely könnyen lehet kezelni meg mindent meg találsz.Valahogy az origins meg az uplay az nem annyira jó de a legroszzabb a windowsstore egy demót akartam letölten kinszenvedés volt. Nálam a steam meg g2a a best :).
33.
33.
Perseus84
Szegenyke nem ert hozza azert borul ki. Ha nem erted angolul beallithatod magyarra is a steamet tudtad? :)
32.
32.
lesik20
Amúgy értem én hogy rohadt sok szenny van Steamen, de vaze, van két egész jó szürője a rendszernek:

Ha Best Seller szerint szűrsz akkor tény hogy általában csak a jelenlegi trendi játékokat látod, de általában egy rossznak mondható játék hamar lekerül onnan.

A másik meg a User Review alapján. És személy szerint a Steamnek egy kiváló rendszere van ebben a térben.
31.
31.
Perseus84
#30: Irigylem az idobeosztasodat ha a 456 ezredikkel is jatszani fogsz.
Nalatod. A Steamet NEKED talaltak ki. Itt megveheted mindet. Jo szorakozast
30.
30.
crytek
#29: " Egyetértek-e azzal, hogy vegyék le a "hazug" termékeket steamről? Teljes mértékben"

Nos akkor kit más hibáztassak mint őket akik ezt megtehetik (leveszik) amit te is támogatsz? Én a 456 ezredik ilyennel is játszani fogok ,de ez nem = azzal hogy megrovás nélkül valakik megszedhetik magukat a kamuval és ez ellen nincs revízió.
29.
29.
Adamknight
#28: Ha ismerem a várost, és mégis szándékosan olyan helyre megyek ahol kirabolhatnak akkor igen, én is hibás vagyok. Ha tudom, hogy melyek azok az utcák, ahol erre nagy az esély, akkor egyszerűen nem fogok arra menni. És itt megint visszakanyarodunk az információszerzéshez. Az én érdekem, hogy ne raboljanak ki, ezért veszem arra a fáradságot, hogy utánanézek, megkérdezek pár ismerőst, hogy merre menjek.

Ugyanígy van a videojátékokkal is. Csak ott nem Józsit fogom megkérdezni, hogy merre menjek, hanem utánanézek a neten. Ennyi az egész. Egyetértek-e azzal, hogy vegyék le a "hazug" termékeket steamről? Teljes mértékben. Én a hozzáállásodat kritizálom, miszerint "ketté**arod" más véleményét, aztán mikor szart kapsz, mert persze, hogy azt fogsz, ha vakon mész előre, akkor másokat hibáztatsz, holott te sem jártál el megfelelően.
28.
28.
crytek
#26: Édes fa**om ...

Ha kirabolnak az utcán és jól agyonvernek ,mert csak .. akkor te vagy a hibás mert a fa**é mentél arra és a támadokat még válon is veregetik meg pénzt is kapnak érte mert teljesen jogos amit csinálnak hiszen a balfasz te voltál mert miért nem nézted meg hova mész...

Kis agyadat kapjad össze ha van és vonatkoztassál már el a kinek tetsziktől. Ki nem szarja le milyen? SEnkit nem érdekel.

A lényeg HAZUGSÁGOT, NEM KÉSZ TERMÉKET árulnak büntetlenül... Ha ezt nem érted akkor ott bajok vannak pláne ha ez neked jó...

kindzsal: Szeretem ha olyan ember ugat bele egy témába amiről lővése sincs. (Indiegala groub buyt csinálok így minden létező bundle game ingyen van nekem Humble-val meg ha okos van fillérekért kihozza bárki ami érdekli...)


27.
27.
Nagyerecsakide
Elég jó ez a summer/winter sale. Fél-, meg harmadáron vannak. Nemsokára lejár. Kb öt játékot vettem
1 hónapja Origin volt pár, ott hármat vettem, nem sok, de jó pénzért. Még vennék, de már sajnálom pénzt.
Nagy kár, hogy pstore-on ilyen csak 1 évben 1x van ha jól tudom.
26.
26.
Adamknight
#24: A kommenteket végigolvasva azt kell mondanom, hogy ne haragudj, de ez elég khm hogy mondjam szépen idióta hozzáállás. Ha még ingyen is van valami, a mai világban két kattintás a neten, hogy gameplay videókat nézz, értékeléseket, cikkeket olvass az adott termékről. Attól függetlenül, hogy más mit gondol róla még nyugodtan ahogy fogalmaztál "ketté**arhatod" a véleményét és feltelepítheted az adott produktumot, de már legalább lesz egy alapvető fogalmad arról, hogy mivel is van dolgod.

Ha nem élsz a lehetőségekkel, amik ugyanúgy "ingyen" elérhetőek számodra, mint bárki más számára, és utána a forgalmazót szidalmazod mert szart kaptál, akkor ott bizony nem velük, hanem veled van a baj. A mai világban szerintem a megfelelő információ szerzés a legfontosabb, legyen szó játékokról, munkáról, vagy magánéletről. Ilyen szempontból szerintem a játékokról szólókból van a legtöbb, és legjobban hozzáférhető, és mégegyszer mondom, aki ezekkel nem él, az magára vessen.
24.
24.
crytek
#23: Én nem szoktam olvasni a játékokról ki miket ugat róla. Konkrétan ketté**arom más véleményét. Soha semmit nem vettem/csináltam mert valaki azt mondta az jó.. Van saját akaratom képek videok alapján eldöntöm jó-e vagy sem.

Ezek a fake game-ek meg pont ezért fake-ék :) mert videók meg képek alapján "akár még" jók is lehetnek-nek néznek ki.... Az meg hogy nyíltan átverik ÁTVERHETIK az embereket és nem tesznek ellene semmit az zavaró.

Itt van pl a mostani fogkrémbotrány....az ember elhiszi mi van ráirva a dobozra kiderült korátsem az van benne.. hagyhatták volna szó nélkül ,de értelmes modon nem hagyták világgá körtülik hogy mocskos csalók és jól meg vannak toszva seggbe.
Ez kéne a valvenak is...
23.
23.
Juha
#22: Ha NEKED ingyen van, akkor nem tudod igazán értékelni, megéri-e az árát. Ha pénzt adnál értük, akkor normális emberként utánajárnál, mielőtt fizetsz. Nem a Tesco a hibás, ha te később rájössz, hogy macskaürülékből nyert kávét vettél, pedig rá volt írva a dobozára.

Eddig azt kántáltad minden jöjjön steam-re, ne ubis vagy ms store-ra. Ha meg nagy a választék az a baj, mivel sok olyan van, ami TÉGED nem érdekel. Szerintem itt nem a piacfelülettel van baj...
22.
22.
crytek
#21: 27ezredszerre leírom... Mert nekem ingyen van azért.
És ismét 27 ezredszerre írom le leszarom milyen a game nem érdekel úgyis végig megyek rajtuk az a 3-7-10-13-30 perces időintervallum semmi.

Az bánt hogy engedik forgalmazni ezeket a semmiket és immáron beszavaztatni sem kell egyből steamen landolnak még több hulladék..

21.
21.
Perseus84
#20: Az h valakinek tetszik meg valakinek nem szubjektiv. Neked ha nem jon be masnak bejohet. Es az osszesnel van pontozas. Meg cask a metara se kell felmenned h megnezd mennyit er.
Ha te megveszed utanajaras nelkul az CSAKIS a te hibad. Mashol nem ez megy talan? Minden a bevetel korul forog mindenki at.*sz nem csak itt. De ha nem jon be refundold es ne rinyalj itt. Egyaltalan minek veszed meg az indie szarokat aztan meg itt rinyalsz itt?
Toled meg egy normalis hozzaszolast nem lattam.
20.
20.
crytek
#19: Komolyan mondod?

- átba***ák az embereket....érted ..felfogod? A leírásod alapján nem.

Senkit nem érdekel milyen a cucc mivel filléres ,de a köcsög szarházi aki felrakja megszedi magát egy kamu termékkel (feltéve kamu képeket ,kamu videokat ,kamu leírásokat)

A VALVE meg hagyja....Ez itt a nagy baj... Ez zavar nem az hogy fake a cucc én játszom velük így tudom ,hogy kamu ,de mivel ingyen van és pár percesek legalább joggal tudom elküldeni az anyjába mint a valvet mind a fejlesztőt.
19.
19.
Juha
Ha játszani akarok, akkor van szabadidőm: akkor van 10 percem vásárlás előtt is utánajárni, mit is veszek, pl. fórumokon olvasgatok.

Ettől még lehet az én igényeimnek nem felel meg, refund.

Tényleg buták az emberek, ezt ki is használják, egy megoldás van: Ne légy hülye!!!
16.
16.
crytek
#13: LOL. Refund... Ne zavarjon senkit ,hogy ezeket a fake címeket épeszű ember nem veszi meg steam-en only bundlekba vagy noname orosz kulcsos helyeken filléreként.. Nincs refund.....ilyen esetben.Nem az a lényeg hogy pl én aki a földön egyetlenként játszom ezeket , hanem hogy miután kiderül hogy nincs értelme a cuccnak mert be sincs fejezve nincs történet nem lehet a játlkban semmit csinálni nem távolítják el steamről... Kb 1 ilyenről tudok amit leszedtek az a North Side...

Valvenak annyi napi bevétele van számolni se tudja... lazán lehetne egy divízió aki az ótvart ellenőrzi és ténykedik....
15.
15.
Mufika
Köszi opera mini hogy elküdted hamarabb mint kéne és meg se mutatod :c
14.
14.
Mufika
100 helyett 1000 nem nagy cucc? Ember.....hát akkor hogy akarod hogy megoldják? +ott vam mit kindzsal is írt, azaz hogy lehet refundolni is. Mit akarsz mit tegyenek még? Játszanak végig minden1 es játékot és szubjektíven döntsék el hogy felmehet e a steamre?
13.
13.
Mufika
#10: 100 helyett 1000 nem nagy cucc? Ember.....hát akkor hogy akarod hogy megoldják? +ott vam mit kindzsal is írt, azaz hogy lehet refundolni is. Mit akarsz mit tegyenek még? Játszanak végig minden1 es játékot és szubjektíven döntsék el hogy felmehe
12.
12.
crytek
#11: Mivel ingyen van természetesen mindent aktiválok ami képek alapján tetszik. És én játszom is velük nem csak a kártyákat farmolom....
11.
11.
Perseus84
#10: Biztos neked is van h ilyen odakat zengsz rola.
10.
10.
crytek
#3: Lószart sem ér... Az eddigi 100$ helyett fizettetnek 1000-et nagy cucc... Tudod te hány bundle van? A szemét így is lezán visszatermeli az árát.. Nem ez a megoldás
Sőt így csak még több ótvar lesz mert nincs greenlight be se kell szavazni egyből fent leszel steamet ótvar fos szar ókádmány.
9.
9.
Machiavelli
#5: Persze, mert az igénytelenségre az a megoldás, ha becsukom a szemem ugye? :) Ügyes vagy...
8.
8.
Heldengeist
#5: Csak hogy lassan nehéz lesz kibogarászni a normális rétegjátékokat a sok szemét közül. Az automatikus ajánlás és a műfajok vagy címkék alapján keresés már nem működik, annyira elárasztotta a steamet az igénytelen, minimál munkával összerakott vacak, aminek egyetlen célja a lehúzás. Ez a jó retro játékok és indiek kárára megy.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...