Lelőtték az új Five Nights at Freddy's-játékot

  • Írta: fojesz
  • 2017. július 3.
  • Gyászhír
Link másolása
Pedig nem is tudtuk, hogy készül. A sorozat atyja, Scott Cawthon egy Steamen megjelent posztban árulta el, hogy bár belekezdett a folytatás fejlesztésébe, úgy döntött, mégsem készíti el azt.

Scott Cawthon, a Five Nights at Freddy’s atyja egyetlen Steam-posztban jelentette be és törölte a sorozat következő részét. Elmondása szerint hiába erőltette a munkát, rájött, hogy nem szeretne ezen a játékon dolgozni: a rajongók elvárásai részről részre nőnek, ő pedig attól tart, elhanyagolja az élete többi területét annak érdekében, hogy megfelelhessen ezeknek az elvárásoknak.

Cawthon leszögezte, szó sincs arról, hogy kiszállna a játékfejlesztésből, és a Five Nights at Freddy's-sorozatot sem szeretné végérvényesen parkolópályára tenni, ugyanakkor olyan projekten dolgozna, amely a "rajongóknak szól" és szórakoztató. Azt nem tudtuk meg egyébként, hogy milyen lett volna a Five Nights at Freddy's 6, Cawthon ugyanis semmit sem árult el róla, és arra kérte a közreműködőket is, hogy legyen lakat a szájukon.

Zárójelben érdemes megjegyezni: Cawthon már egyszer megtrollkodta a rajongóit azzal, hogy azt állította, lelőtte a Five Nights at Freddy's 3 fejlesztését. Akkor arra hivatkozott, hogy egy hacker idő előtt kiszivárogtatta a játékot, azonban hamar kiderült, hogy csak viccel; a letöltési link az egyik korábbi játékának klónja volt, ő pedig csak így akart hírverést csinálni a folytatásnak.

Az ő érdekében reméljük, hogy ezúttal komolyan gondolta a dolgot!

4.
4.
krisztian66666
3.
3.
wolfwarrior
Jajj neeee most mihez fogok kezdeni?!
2.
2.
imchristailor
Szerintem részről részre egyre rosszabb lett.
1.
1.
DON GONDOCS
Micsoda veszteség (no offense)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...