Switch-re költöznek a Bayonetta-játékok?

  • Írta: fojesz
  • 2017. július 4.
  • Pletyka
Link másolása
A PlatinumGames japán Twitter-oldala alapján jó esély van rá, hogy Nintendo Switch-en is tiszteletüket teszik a Bayonetta-játékok. Egyelőre egy kép árulkodik a portok érkezéséről.

Az alábbi képet posztolta a PlatinumGames japán nyelvű Twittere, ez alapján jó esély van rá, hogy Nintendo Switch-re költözik az első két Bayonetta. A kék-vörös hátterű kép egyértelműen a konzol kontrollereire emlékeztet, a stúdió be is lájkolta azokat a tweeteket, amelyek erre hívták fel a figyelmet.

Habár hivatalos bejelentést nem kaptunk még, ha igazak a feltételezések, valószínűleg az sem várat sokat magára. A Platinum elmúlt évei kifejezetten sűrűre sikerültek, az Activisionnek fejlesztett licencjátékok, a Star Fox-folytatás és az időközben lelőtt Scalebound munkálatait a Bayonetta és a Vanquish PC-s portjával folytatta a japán csapat. A hírek szerint már készül az új játékuk is, és a Bayonetta 3 érkezése sincs kizárva.

Köszi, Link21!

5.
5.
zsocc-nrg
#4: Az hogy csökönyös barmok. Ha a jelenlegi konzoljuk egy Pentium 1 szintjén lenne, akkor sem engednék hogy bármilyen, általuk pénzelt vagy birtokolt IP kikerüljön más platformra. Mindig is ilyenek voltak, és ez nem valószínű hogy valaha is változni fog. Ettől függetlenül el kell ismerni hogy a játékaik minőségiek voltak és lesznek és szívesen vennék Switch-et (ha majd lesz rá elég exkluzív) a címeikért.
2.
2.
jolvokq
inkább jönne ki pc re a 2.rész vagy inkább jelencsék be a 3. Részt
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...