Cuphead - biztosan nem jelenik meg PS4-re

  • Írta: Shifty
  • 2017. július 5.
  • Hír
Link másolása
A StudioMDHR egy rajongói kérdésre válaszolva megerősítette, a lassan egy évtizede készülő első játékuk, a Cuphead biztosan nem jelenik meg PlayStation 4-re. A platformer csakis PC-n és Xbox One-on lesz majd kipróbálható.

A GamesRadar pont a napokban készített interjút a Cuphead fejlesztőivel, akik elmondták, hogy ahhoz, hogy megvalósulhasson közel tíz éve készülő álmuk, rengeteg mindent fel kellett adniuk.

Ennek ellenére a 20-as és 30-as évek rajzfilmjei ihlette platformer annak ellenére lesz platform-exkluzív cím, hogy ezzel a készítők is korlátozzák annak lehetőségét, hogy tényleg komoly anyagi siker legyen a fejlesztés. A StudioMDHR fejlesztői ugyanis a NeoGAF-on feltett rajongói kérdésre megerősítették, hogy a játék biztosan nem jelenik meg PlayStation 4-re.

Mint írják, a Cuphead csakis PC-re és Xbox One-ra lesz elérhető. A számítógépes változat első körben Steamen és Windows 10-en lesz beszerezhető, amit nem sokkal később fog követni a GOG-féle kiadás is. Ha pedig minden rendben megy, és esetleg nem veszítik el a házukat, akkor Macre és Linuxra is készítenek egy átiratot.

A Cuphead szeptember 29-én jelenik meg. 

8.
8.
kopic
Ezen megis mit lehet 1 evtized ota fejleszteni ?!
-.-
6.
6.
Bocs a kifejezesert de eleg balfasz aki kihagy egy ilyen jol fogyo gepet...en azt mondom jonni fog az kesobb.
5.
5.
Zisten
Háááát akkor eldobtak pár potenciális vásárlót... köztük engem is. :P
Szeva Cuphead! Találkozunk Sohaországban. :P
4.
4.
#3: Mondhatni elég jó gépem van, de arra már nem veszek játékot. Ez van, eddig meg más maradt ki. Ps-re jön a Matterfall, azt pont ugyanennyire várom.
3.
3.
Hunszi
#1: Gondolom PC-d azért csak van valamilyen, ennek a játéknak meg tuti nem kell nagy gépigény, szóval nem akkora csapás...de együttérzek veled, én is PS-re vártam.
2.
2.
Slik
legalabb a szegeny xboxra is van vegre valami exlusive a forzan kivul
1.
1.
Ezzel akkor jól beszoptam a ps-t, kár. Igazán hangulatos játék lesz.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...