Mass Effect: Andromeda - jönnek a batarianok

  • Írta: fojesz
  • 2017. július 5.
  • Teaser
Link másolása
A BioWare elkezdte teaselni a Mass Effect: Andromeda következő multiplayer frissítését. A kiegészítő egy új nehézségi szintet hoz magával, és a batarianok visszatérésére is számíthatunk.

Hamarosan frissítés érkezik a Mass Effect: Andromeda multiplayer módjához. A kiegészítő letöltése után egy új, negyedik nehézségi szinten is játszhatjuk majd a többjátékos küldetéseket, valamint a legutóbbi játékból eddig kimaradt batarian faj is visszatér. Az árulkodó teaser videót alább láthatjátok:

A teaselés nem sokkal azután vette kezdetét, hogy felröppentek a pletykák, miszerint az Andromeda a sorozat korábbi részeivel ellentétben nem kap majd egyjátékos kiegészítőt. Ezeket a híreket először egy Sinclair Networks nevű cég kezdte el terjeszteni, mint kiderült, kamuból, azonban a Kotaku és az Eurogamer úgy értesült, hogy ráhibáztak, mert az EA tényleg nem tervez single DLC-ket a játékhoz. A kiadó végül csak azt cáfolta, hogy bármi köze lett volna a Sinclairhez, a sztorikiegészítők sorsáról nem mondott semmit.

8.
8.
GAMEROD
#7: A maradék ötven elcseszést nem akartam már újra felsorolni. Ráadásul mind olyan kaliberű hogy azokból akár 3 darab is bukáshoz vezet. Elhiszem hogy van aki a hibái ellenére jól elszórakozik vele de ez a dugig arcade elemekkel telepakolt valami nem egy RPG-hez szokott játékosnak való. Egy normális RPG még egy mesevilágban is életszerűen van kialakítva, nem arról szól hogy Márióként ugráljunk és lépcsőket nyitogassunk felfelé. A környezet is monoton meg unalmas.
7.
7.
almaspite
Már akinek. Nem az volt a játékkal a gond, hogy ott hagyták a tejútrendszert.
6.
6.
Hab
#5: Bagoly mondja verébnek, hogy nagyfejű.
5.
5.
GAMEROD
#4: Szemellenzős embereknek minden unalmas, de legalább eltartják a léhűtőket.
4.
4.
Hab
#1: Kicsit unalmasak a kommentjeid.
2.
2.
Kreto
Most nem azért de szereti valaki a Batarianokat egyáltalán? :D Egy Volus vagy egy Elcor mennyivel menőbb lenne.
1.
1.
GAMEROD
Mostmár hiába kapnak észbe hogy csak jobb lett volna a tejútrendszerben tartani a játékot, elkéstek. Semmi nem hozza ki a szarból a játékot, sem a Geth-ek, sem a Batárik.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...