Mégsem költöztetik át Liberty Cityt a GTA V-be

  • Írta: fojesz
  • 2017. július 5.
  • Gyászhír
Link másolása
Habár a Take-Two és a Rockstar megkegyelmezett az OpenIV-nek, az eszközt fejlesztő csapat úgy döntött, hogy a Liberty City-modjuk munkálatait leállítják. Állításuk szerint az már nem felel meg a készítők játékszabályainak.

Zajlik az élet az OpenIV körül, a Take-Two először bepróbálkozott a GTA V népszerű moddereszközének betiltásával, majd a rajongók nyomására visszakozott is. Az eszközt fejlesztőcsapat ezért roppant hálás a közösségnek, ami bebizonyította, hogy "kicsi, de hangos, kreatív és határozott".

A csapat megerősítette, hogy az OpenIV fejlesztése folytatódik, és továbbra is a Rockstar játékszabályainak megfelelően játszanak, ennek megfelelően a GTA Online módosítását sem támogatják. Az alkalmazkodásnak azonban egy óriási vesztesége is van: a srácok mégsem fogják elkészíteni a Liberty City-modjukat.

A projekt egy óriási vállalkozás volt, mi is többször beszámoltunk róla: a nyárra ígért kiegészítő telepítése után a teljes Liberty City is megjelent volna a GTA V világában úgy, hogy közben az eredeti Los Santos érintetlen marad.

6.
6.
GAMEROD
Nem oszt, nem szoroz. Nem is értem ki leli örömét abban hogy egy tök üres városban mászkáljon, maximum a Leganda vagyok rajongók. Küldetésekről meg így ne is beszéljünk.
5.
5.
lesik20
#2: Nem azt mondom hogy megérthető hanem megérthetőb. Attól még én is szarnak titulálom ezt a viselkedést
4.
4.
mestermagyar
Ez a csapat... Az a sajnálatos hogy nincsenek elveik hogy kiálljanak egy szoftver szabad felhasználása mellett ahogy annak lennie kéne.
3.
3.
Csoki80
Nem értem, ha ők nem csinálnak, miért zavarja őket, ha valaki megcsinálja. Semmi káruk nem származik belőle.
2.
2.
sasncore
#1: Mi érthető meg? A szarházi kiadó, aki szart se tesz a csalók ellen? A módot meg kasztrálják single részen? Nincs DLC, csak a sok szar multiban (ahol az idióták szórják a valódi pénzt), gagyi közösség tele csalóval. Úgy szar a multi ahogy van, ezer sebből vérzik. Sajnos.
1.
1.
lesik20
Mondjuk ez valamilyen szinten megérthetőbb mint az OpenIV viszont elég gáz, biztos sok munka volt vele
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...