Még mindig nem javították a PC-s NieR: Automatát

  • Írta: zoenn
  • 2017. július 6.
  • Hír
Link másolása
Négy hónap telt el a NieR: Automata megjelenése óta, amely számos hibával küzd. A Square Enix eddig még egyetlen javítást sem adott ki PC-n, úgy néz ki, a fejlesztő és a kiadó is levette a kezét a játékról.

A SteamSpy adatai szerint közel félmillió példány talált gazdára a Steamen a NieR: Automatából. A közelmúltban kiadott Platinum Games-játékok közül ez a legsikeresebb: a Vanquishből és a Bayonettából sem kelt el ennyi kópia.

És bár az utóbbi két címhez rendszeresen jönnek tapaszok, addig a négy hónapja megjelent NieR: Automatához egyet sem kaptunk. Pedig a játék rengeteg problémával küzd, és noha a rajongói FAR mod orvosol néhány framerate-tel és felbontással kapcsolatos gondot, illő lenne egy hivatalos patch-csel rendbe rakni a NieR-t.

Érdemes megjegyezni, hogy míg a Vanquish PC-s verzióján a Little Stone Software dolgozott, a Bayonettát pedig maga a Platinum Games rakta össze, addig a NieR: Automata portjáért a Square Enix valamelyik belsős csapata felel.

Nem tudjuk pontosan, hogy a kiadó miért hagyta magára a játék PC-s verzióját, és jelenleg úgy néz ki, hogy a helyzet nem is nagyon változik. Szomorúak vagyunk.

24.
24.
Yanez
#23: No igen, a botnak mindig két vége van, ergo olyan is van, amikor megvesszük, mert azt szűrjűk le, ez a mi a játékunk, s utána nem sokkal rendesen csuklanak a készítők anyukái.
23.
23.
Juha
#22: Itt szerintem inkább fordítva szokott történni, lehet a külső nagyon csinos, de ha jobban megismered, és "halszagú", akkor inkább máskor legszívesebben átugornád a hosszas ismerkedési fázist, ami nem kis pénzbe kerül, mert inkább ismerkedsz mással.
21.
21.
shooter1234
Azt hiszem ez volt az a játék, aminél a készítőket nem fizették ki, vagy csak részben. Legalább is volt egy ilyen sztori hogy a kiadó akkor fizet nekik, miután elkészült a játék, és hát léptek fizetés nélkül. Ennek fényében megértem a fejlesztőket hogy nem patchelik a játékot.
15.
15.
almaspite
#1: Szemét??? Szerintem a legjobb hack and slash ami mostanában jött ki. A játék maga rendben van, semmi borzalmas kivetni valót nem találtam PC verzióba. Aki a irányítással szenved az 10 percet szánjon rá az életéből, hogy javítson rajta vagy vegyen kart.
Irányítás:
https://www.reddit.com/r/nier/comments/606lr9/helpful_autohotkey_script_for_kbm_players/?st=j2ddqrnf&sh=fee76dd3

Halkan megjegyzem, hogy a kifagyások a warez verzió crackétől vannak(Erre is van megoldás ha kikapcsolod a hyper threading-et ahogy TristanAG írta):
https://www.reddit.com/r/CrackWatch/comments/6afgn1/possible_working_solution_for_random_crashes_on/

Tessék megspóroltam neked 2 percet, hogy rá keress googlebe. Ha ezek után élvezetlenül bugos neked a játék akkor nem a te műfajod. Vagy akkor ne játssz játékokkal mert ennyi kis bogárka mindbe van.
14.
14.
biohazard rex
Azért ne tegyünk már úgy, mintha a játék játszhatatlan lenne. Felbontást kell fixelni moddal, minden más rendben van. FPS droppok meg PS4-en is vannak. Többnyire azért mert a platinum games a saját motorját használta, ami nem nyitott világú játékokra van kitalálva.
12.
12.
kopic
#6: Latom a mocsok a te szadbol is tud omleni... Gratula pistike.
A sracnak teljes mertekben igaza van. Az ilyen fereg kiadok , akik 1 patcht sem kepesek kidobni, megerfemelnek, hogy mindenki letorrentezze a jatekaikat.
10.
10.
Dark_Temptation
#6: huuuu öcsém... nagyon butthurt vagy már ne is haragudj :D megbántottak téged a warezolok? vagy elvették az uzsidat? esetleg megvertek? :D hogy jössz te ahhoz hogy másokat kritizálj és beskatulyáz mikor fingod sincs róla. amúgy meg nem értem miről beszélsz? miért olyan nagy és egyedi dolog, hogy megkapod a patcheket ingyen? ja hogy örüljünk hogy nem fizetősek? vagy neked most mi a problémád? ennyi rinyát még nem láttam egy cikk alatt se, amit te most lerendeztél.

én csak annyit mondok h a warez igen is jó! nyilván nem 100%-ban. én is veszek játékokat főleg konzolra. de ha pc-n van egy cím és kétséges, hogyan fog futni, hogyan van optimalizálva, nem fogom megvenni 15 ezerért hogy később meg megszívjam és ne játszak vele... majd teszt után.. így voltam a mordorral. leszedtem kipróbáltam, aztán megvettem az egész dlc-kkel együtt. mondjuk ez a nierpont nem ilyen. mert ez egy szürke sz@r, ami még warezolva se kéne.
9.
9.
GAMEROD
Nagy dolog, első ránézésre idétlen játék ami mellesleg még ronda is.
8.
8.
#6: Te amúgy mi a bánatról beszélsz?
Igaza van a srácnak, 4 hónap alatt semmit sem javítottak rajta és mégis elkérték a játék teljes árát. Megérdemelnék hogy csak torrenten menjen az ilyen foshalmaz.
A patchekért azért nehogy már tapsoljunk...
7.
7.
TrishtanAG
A játék "komoly" hibáira mind van megoldás, kivéve az FPS leesést, amire egy darab helyszínen van példa (a házak között, mielőtt átalakulna a táj). A játék szépen fut FAR-ral vagy bármelyik másik Borderless Windowot erőltető progival fullHD-ban, a random fagyások meg eltűnnek, ha beállítjuk, hogy a játék ne használjon hyper threadinget. Mindez kb. egy jó egyperces bosszúságot okoz egy 50-60 órás élmény mellett.
6.
6.
Neo1989
#1: Senki nem mondta h 60 $-ért azonnal kötelező megvenned. Mellesleg 1 év múlva megkapod a felért. De a magadfajta warezhuszárok úgy sem vesznek meg semmit. Há minek ember ott a torrent ! Gratulálok.

Tényleg szánalmas a magadfajta. Az eszedbe se jusson h a patch-eket mint az adott játék vevője ingyen megkapod. Elég annyi h beteszed a lemezt konzolba érzékeli a gép pl wifiröl h X játékhoz adott mennyiségű patch elérhető.

Le akarod tölteni ?
Megnyomod az ok-ét és már kapja is le, és teszi is fel. Ez neked egy centedbe nem kerül. Szal nem értem a rinya okát.

De ott volt pl a Rise of the Tomb Raider-nek a DX12-es javítása. Azt is ingyen megkapta az eredeti felhasználó.
Nem mellesleg egyébként a fejlesztők figyelnek a visszajelzésekre és ha v mi gond van azt pár héten belül javítják.

Na persze a warezos azt mit is tudna erről.
5.
5.
Csoki80
#1: A PS2 korszak végétől nem is veszek eredeti játékot, csak ha naygon tetszett a "próbaverzió"
4.
4.
jolvokq
nekem amúgy semmi bajom a játékkal de igen ez elég szomorú hogy egy ilyen remek játékot ennyire el hanyagolnak. :( De legalább tudunk veld játszani :) én már 40 órát lőtem bele de nem unom. Csak most a gépem valami csúnya vírust be kapot és a játék meg minden nagyon akad. :( A hétvégén újra pucolom. :)
3.
3.
#2: +1 Le is kerult a Steam-es kivasaglistarol.
2.
2.
#1: Az ilyen felfogás annyira szánalmas tud lenni, ha belekezdtek akkor a fxxxért nem javítják ki a terméküket.
1.
1.
XuChi
"úgy néz ki, a fejlesztő és a kiadó is levette a kezét a játékról. "

Na ezért remélem az összes jövőben kiadott szarotokat feltöri a CPY és a Steampunks !!!!

Rohadjatok szét!!! De bezzeg arra van eszetek hogy 60$ / 60euro árat elkérjetek erre a szemétre!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...