A Nintendo továbbra sem akar PC-re fejleszteni

Az utóbbi időben egyre több japán kiadó látott lehetőséget a PC-ben, de a Nintendo nincs közöttük. A befektetőknek tartott legutóbbi eligazításon a konzolgyártó hangsúlyozta, nincs érdekében, hogy PC-re fejlesszen.
  • Írta: zoenn

Kommentek

#11
#10: Azt mondjuk nem értem, hogy tárolással mi lehet a probléma, felrakod őket egy polcra, vagy berakod egy fiókba. :D

A "Nintendo Batmanen" meg a The Maskon nem a Nintendo ül, ahogy bármi máson is, minden játéknak megvannak a jogtulajdonosai, ha ők nem akarnak vele vacakolni, akkor Nintendónak vajmi kevés köze van hozzá. Ezért is érthetetlen számomra az, hogy sokan panaszkodnak hogy miért nem az összes játékot rakják rá az NES Minire vagy a SNES minire? hát mert több ezer dollárért nem venne senki se gépet, legálisan annyiba kerülne a licensz.
#10
#9: igen es tudjuk h mindenki aki emulatoron jatszik, egy polcnyi ninti kazija van otthon :))))

Amugy en pont most agyaltam h venni kene egy igazi snes-t csak az tart vissza, h a francba tarolnam a kazikat.

Nem jo ez igy, abba kene mar hagyni ezeket a jogokat meg ilyesmiket es ami 15-20 eves azt vegre ki kene dobni a publikumnak, akar penzert is, csak ne ulnenek rajta, penzt ugy sem termel egy nintendo batman vagy the mask jatek.
#9
#7: Attól, hogy emulátorral játszol valamivel még megveheted a játékot ha tisztán akarsz játszani, csak a konzolt nem kell.
#8
#7: +1
#7
#5: Ezzel az erovel akkor letolteni is le lehet minden jatekot nem kell oket megvenni. Tudod vannak olyan emberek akik szivesen fizetnenek azert h pl a super nintendos jatekok legalisan meglegyenek neki.


Pl ha steamre felkerulne egy hivatalos snes emulator es lehetne bele venni a jatekokat, hat koltenek nem keveset
#5
Aki nagyon akarja, az úgyis tud emulátoron játszani.
#4
Nem fejleszteni kéne pedig, hanem csak teszt/próba jelleggel 1 random régi game-et portolni és megnézni milyen eladást produkál steam-en/gogon akárhova adnák ki.
Max akkor lehetne arcozni hogy csak 50 ezer db fogyott hát ez rohadtul nem éri meg soha többet pc stb.
#2
Persze, hogy nincs érdekében...ha a Zelda, Mario és a társai jönnének PC-re is a kutya nem venne Switchet. Max pár elhivatott Nintendo rajongó.
#1
Kiss Donát a Vakondok 4.-ben elmondta, hogy anno ők lepték meg a Nintendót :D