CoD: WWII - hamarosan bemutatkozik a zombimód

  • Írta: zoenn
  • 2017. július 6.
  • Teaser
Link másolása
Két hét múlva lepleződik le a Call of Duty: WWII zombimódja, a Sledgehammer Games a San Diego-i Comic-Conra időzítette a premiert. Addig egy új teaser képpel szolgálhatunk, nem mutat sokat, de nagyon jól néz ki.

A Sledgehammer Games a játék hivatalos Twitter-oldalán erősítette meg, hogy július 20-án mutatkozik be a Call of Duty: WWII zombimódja. Két hét múlva lesz a San Diego-i Comic-Con - a készítők nem véletlenül időzítették erre a napra a lepellerántást.

Az biztos, hogy a fejlesztők beleadnak apait-anyait a kooperatív mókára kihegyezett adalékba, amit történelmi események ihlettek. A srácok remélhetőleg egy sokkal összeszedettebb sztorival rukkolnak elő idén - már ha fogalmazhatunk így a zombimód esetében.

Azt se felejtsük el, hogy a Sledgehammernél számos olyan fejlesztő húzza az igát, aki korábban a Dead Space-en dolgozott. Számukra nem ismeretlen a horror, ami abszolút bizakodásra adhat okot.

A Call of Duty: WWII november 3-án landol PC-n, Xbox One-on és PS4-en.

5.
5.
zozo76hun
#4: engem csak az erdekel a cod-bol. a story nem izgat a multira meg nalam a battlefield 1 ami megy.
4.
4.
joshfeed
Hiányzik a sok zombi, mint sz*r a farzsebbe.
3.
3.
Hunszi
Én csak azt nem értem, hogy miért kell pont zombik legyenek? Miért nem lehetnének sima wavek ellenséges katonák és páncélosok ellen? Pl. hogy védjétek meg a bunkert/partot/gyárat tudom is én mit X körön keresztül...mennyivel jobban adná a WW2 érzést.
2.
2.
Dante946
Kaphatna esetleg egy saját Story-t.
amit lehetne akár egyedül vagy többen is tolni.
Szerintem sok mindent ki lehetne hozni ebből a témából akár mennyire is "lerágott csont" az egész zombi téma.
1.
1.
lesik20
Lehetne már benne valami változatotság. Tény hogy fasza a Zombi mod (én anno a Black Ops 2-öt csak amiat vettem meg) viszont mostanra már az is uncsi.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...