Átvihetjük nemeziseinket a Shadow of Warba

  • Írta: zoenn
  • 2017. július 7.
  • Hír
Link másolása
A Monolith lehetővé teszi, hogy a Middle-Earth: Shadow of Mordorban megismert ork ellenségeinket és hű követőinket átvigyük az új részbe, a Shadow of Warba. Emellett a hétvégén ingyen játszható a 2014-es játék.

Bizonyára te is megkedvelted a Middle-Earth: Shadow of Mordorban szereplő ork ellenlábasaidat és hű követőidet. Szerencsére a fejlesztők lehetővé teszik, hogy a Shadow of Warba is átvigyük őket.

A funkciónak megágyazó Nemesis Forge frissítés már elérhető a 2014-es elődhöz. A játékon belül a Nemesis Forge-ba belépve kiválaszthatjuk azokat az orkokat, akiket exportálni szeretnénk a folytatásba. Riválisaink és csatlósaink így megjelennek majd a Shadow of Warban, és tovább ápolhatjuk a velük való kapcsolatunkat idén ősszel.

A Middle-Earth: Shadow of Mordor egyébként ingyenesen játszható július 6-9. között Xbox One-on és a Steamen. Július 17-ig a játék Game of the Year-változata bagóért, mindössze 4 dollárért vásárolható meg az említett két platformon, míg PS4-en 6 zöldhasút kell fizetnünk érte.

6.
6.
Semmi emlékezetes nem volt a játékban, nem tudom mit lehetne átvinni a kövtkező részbe.
2.
2.
felegyi
Sajnos ezt nem tudom komolyan venni, mivel 1 óra alatt felkutattam az összes orkot a nemezis tábláról... egyik sem volt komolyabb ellenfél, ez volt a játék egyik legnagyobb hibája a repetitív játékmenet mellett. Egyébként elvoltam vele kisebb szünetek mellett, még most sem játszottam ki :) félévente veszem elő, kb az utolsó felvonásnál járok.
1.
1.
dcba
A Vadaszos DLCvel meg ados vagyok, de amugy nagyon zsir jatek, mindenkinek ajanlom :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...