World of Warcraft - irány Kul Tiras?

A legutóbbi találgatások szerint Kul Tiras lehet a következő World of Warcraft-kiegészítő helyszíne. A rajongók a legújabb javítás fájljait feltúrva tippelnek arra, hogy az eltűnt szigetre tartunk.

A Wowheaden megjelent infók alapján arra tippelnek a rajongók, hogy Kul Tiras lehet a következő World of Warcraft-kiegészítő helyszíne. A szigetet főleg emberek lakják, és erős flottával rendelkezik, azonban a Cataclysm eseményei miatt egész egyszerűen eltűnt a térképről, azóta sem hallottunk felőle.

A találgatások szerint azonban Kul Tiras visszatér, erre a tesztszervereken elérhető 7.3-as javítás fájljai alapján következtetnek a játékosok. A frissítésben szerepel egy páncélszett, aminek az ikonjai elnevezésükben félreérthetetlenül utalnak az új helyszínre, ráadásul a skinen konkrétan feltűnik egy térkép, amely a szigetet ábrázolhatja.

Habár a World of Warcraft legutóbbi kiegészítője még egyéves sincs, a Blizzard korábban már bejelentette, hogy felpörgetnék az expanziók adagolását, ez alapján pedig nem lehet messze a folytatás bejelentése.

3 komment - szólj hozzá!