Jön a Battlefield 1 az EA/Origin Accessbe

  • Írta: zoenn
  • 2017. július 8.
  • Akció
Link másolása
Az Electronic Arts elárulta, milyen játékok landolnak hamarosan az EA/Origin Access kínálatában. Mától a Star Wars: Battlefront összes DLC-je elérhető, de szeptemberig jön a Battlefield 1 és a Titanfall 2 is.

Az Electronic Arts folyamatosan új tartalmakkal tölti fel az PC-s Origin és az Xbox One-os EA Access szolgáltatást. Mától a Star Wars: Battlefront összes DLC-jével játszhatnak az előfizetők, de a következő hetekben sem fogunk unatkozni.

Szeptemberig ugyanis két fontos címmel bővül a felhozatal: a Battlefield 1 és a Titanfall 2 is szerepelni fog a kínálatban. Az Origin Access-tagok továbbá a The Sims 4: Digital Deluxe Editionre, az Oxenfree-re és a Rebel Galaxyra csaphatnak le. A pontos dátumok még nem ismertek.

Ami pedig a próbaverziókat illeti, a megjelenéshez közel a FIFA 18-at is nyúzhatjuk limitált ideig, és hasonló lesz a helyzet a Madden NFL 18-cal, az NHL 18-cal és az NBA Live 18-cal is.

A szolgáltatásokért továbbra is havi 5 dollárt kell fizetnünk, de egy évre is bebiztosíthatjuk magunkat 30 dollárért.

4.
4.
#3: Tök jó, csak én a legtöbb ps exkluzívon ásítozok. :D Ez az EA szolgáltatás nagyon hiányzik a lelkemnek. Kíváncsi leszek mennyivel dobja majd meg a játékosszámot XO-n. Jelenleg ~23K játszik, míg PS4-en 41K (BF1).
3.
3.
dcba
#2: Arra nem kell ilyen, a PS-en ott vannak az exkluzivok :D :D
2.
2.
Pff, bezzeg a sony szarik erre a szolgáltatásra... Nyomorékok
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...