Megduplázták az ARK: Survival Evolved árát

  • Írta: zoenn
  • 2017. július 8.
  • Hír
Link másolása
Teljes joggal hihettük azt, hogy a végleges változat augusztusi premierjéig csupán 30 eurót kell fizetünk az ARK: Survival Evolved korai hozzáférésű változatáért, de a Studio Wildcard csapata már most 60 euróért kínálja a programot.

Eddig a hétig csupán 30 eurót kellett fizetnünk az ARK: Survival Evolved Early Access-változatáért a Steamen, de mostantól ennek az árnak a kétszereséért, 60 euróért vásárolhatjuk meg a játékot.

A Studio Wildcard kicsit elhamarkodta a dolgot, lévén a végleges változat csak augusztus 8-án érkezik PC-re, Xbox One-ra és PS4-re. Természetesen, aki már korábban kifizette az olcsóbb árat, nem kell a különbözetet megtérítenie, és szerencsésnek vallhatja magát.

Érthető, hogy a játékosoknál kicsapta a biztosítékot az áremelés, sőt még a DayZ atyja, Dean Hall is egy sor felháborodott Twitter-bejegyzést tett közzé az esettel kapcsolatban. Szerinte ez a lépés "színtiszta kib*szott kapzsiság" a fejlesztők részéről.

Hall is hatalmas rajongónak vallja magát, és úgy látja, amíg egy játék nem éri el a stabil, végleges állapotot, addig nem lenne szabad teljes árat kérni érte.

6.
6.
zsocc-nrg
Basszus nem is értem miért gondolkodtam annyit a megvételén amikor Steam summer sale-n volt... :( késő bánat, ennyiért tuti nem veszek early access cuccot
4.
4.
dcba
#3: Ja miert nem lehet ingyen adni, sokkal jobb lenne ha nem kene penzt kolteni a jatekokra, akkora kapzsisag!
3.
3.
Grabowsky30+
Minden játékért pofátlanság 60eurot kérni nem csak ezért! :D
2.
2.
szinkron
Mondja ezt Dean Hall, aki életében nem fejezett be semmit.
1.
1.
crytek
Több mint 5 millió fogyott belőle csak pc-n.... FOGY! Akinek kell ki fog érte adni ennyit az hotziher.Ők csak kihasználják a hájpot.Biznisz ennyi az egész. Csak az nem vette meg Humble bundleba meg 9 euros akciós áron akit totál nem is érdekel.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...