Kikerült a Denuvo a Mass Effect: Andromedából

  • Írta: zoenn
  • 2017. július 11.
  • Hír
Link másolása
A Mass Effect: Andromeda legújabb frissítésével kikerült az osztrák védelem a játékból. Nem tudni még, hogy a fejlesztők végleg szakítottak-e az Anti-Tamperrel, vagy csak előkészítik a programot a Denuvo új verziójára.

A DSOGaming felfedezte, hogy a Mass Effect: Andromeda legújabb javításával a Denuvo védelem teljesen eltűnt a szerepjátékból. Mint ismert, az anyag első verzióját már feltörték, ám azt az Anti-Tamper egy korábbi verziója védte - sikertelenül. A későbbi tapaszokkal maga a Denuvo is frissült, ám most mégis kikerült a szerepjátékból.

Még nem jelenthetjük ki teljes bizonyossággal, hogy a Mass Effect: Andromeda végleg szakít az osztrák technológiával, elképzelhető, hogy csak előkészítik a programot a Denuvo újabb verziójára. Az 1.09-es rajtszámot viselő játékot jelenleg csak az EA saját, origines DRM-e védi.

Mostanában egyre több fejlesztő dönt úgy, hogy nem éri meg a Denuvo erőltetése. A Rime öt napig állt ellen a kalózok rohamának, a crack után pedig hivatalosan is eltűnt belőle a védelem. Nemrégiben az IO Interactive szakított a technológiával a Hitman esetében.

12.
12.
JustLevi
Én megvettem teljes árban és nem bántam meg. Anno végig vittem a ME2-t,nem is egyszer és a ME3-t is. Ez a rész meg nem csak a ME rajongóknak szólt,hanem az olyanoknak akik nem játszottak a sorozattal. Az egy másik dolog,hogy az animációs hibák és más hibák miatt fikázták. Jött rá patch és el is tűnt. Mellesleg nagyon nem zavartak a bugok. :D 30 óránál tartok most és nem bántam meg. Amit hiányolok,hogy nem lehet az űrhajót fejleszteni,mint a 2. részben. Szerintem teljesen jó lett,és kaptunk egy új sztorit,ami annyira nem is rossz.
11.
11.
Hab
#8: Mégis mennyi idő után kukáztad a játékot? Legalább végigvitted?
10.
10.
sir princo
#3: MIntha szivembol beszeltel vlna. :D amikor meg jelent a denuvo annyira hype-olták hogy feltörhetetlen hogy az már a warez végét jelenti, de ez sem húzta sokáig
6.
6.
Machiavelli
Én nem bántam meg, hogy megvettem. Nekem meg érte azt az összeget, mert jó pár órát bele öltem.
5.
5.
Hab
#1: Csodálkoztam volna ha nem hánysz ide vmi baromságot :D
3.
3.
Neo1989
Jó lenne végre megérteni h nem a védelem hozza 1 cím sikerét. A Denuvo már annyira ki lett ismerve h semmit se ér. Hiába adnak ki belőle 5. 6..... generációt.

Ez olyan mint egy rozzant kocsit pofozni. Javítható egy szintig de nem sok értelme van. Inkább a játékok minőségébe fektessék a munkát és na azzal szórakozzanak h adott esetben még fél 1 év után is patchelgetni kell őket mer ez nem jó, meg az nem jó....
1.
1.
GAMEROD
Nem is kellett volna bele. Jóérzésű ember még warezolva se nagyon viszi végig, miután elgyönyörködött a játék tetemes mennyiségű elcseszéseiben.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...