Az űrben is játszódhat a következő Halálos iramban

Amikor már azt hiszed, hogy a készítők nem tudják hova fokozni a Halálos iramban őrültségeit, akkor jön a nyolcadik epizód rendezője, F. Gary Gray, aki szerint az sem kizárt, hogy az új rész akár a Marson is játszódhat.
  • Írta: Shifty

Kommentek

#23
#7: :D
#22
#1: +10000
#21
Amekkora elrugaszkodott baromság volt eddig is, csak hab lenne a pudvatortán.
Hajrá. Remélem Alf is benne lesz a csupakróm űr-Cadillacjével...
#20
Cool!
"A halálos ürömben"
#19
Ez már túlzás halljátok illegális autóverseny sztoriból már űrhajós filmet...Phej de gáz
#18
#3: Támogatom.
#17
Nem lenne semmi baj ezzel a szériával, ha megmaradtak volna a földön és azt a fílinget folytatnák amit az első 2-3 részben, persze nyílván a mai kornak megfelelő tuning formákkal, mert lássuk be a 2000-es évek eleji tuning autók ma már kissé giccsesnek hatnak. :)
Ha most elkezdenek marson száguldozósdid játszani, akkor azt hiszem kellőképpen elássák magukat (na nem mintha eddig nem dolgoztak volna meg érte).

Ez a széria ékes példája annak, hogy mennyire csak a pénz számít, mert a további nagy nevek leigazolásával és a hatásvadász jelenetekkel, amiket utóbbi időben csinálnak semmi más célt nem szolgál, csak hogy minél többen üljenek be a filmjeikre.
Ha levennék a húzóneveket és kevésbé ismert nevek lennének benne, ez a film egy zs kategóriás valami lenne, amit kb a 18 éven aluli korosztály tud díjazni.

Nem is értem, hogy egy Jason Statham (Aki a szállító első részével azért bemutatta milyen egy jó autós film) vagy Charlize Theron (Aki szépsége mellett megválogatja a filmjeit eléggé), hogy tudtak egy ilyen filmben részt venni, de valszeg nekik is van az a pénz.
#16
#12: Ugyanolyan, mint a többi blockbuster mozi, csak volt a készítőkben annyi önirónia, hogy inkább kivették a történetet, és elvonatkoztattak a valóságtól. Én személy szerint előbb megnézek egy halálos iramban-t, mint egy huszadik marvel mozit... Mert szerintem ezek egy kategóriába tartoznak. Csak valamiért ez lett nagyon kipécézve.
Ha valaki igényes filmet akar nézni aminek van filmművészeti jelentősége, menjen a helyi filmklubba és ne a Cinema Citybe
#15
A színészek helyében lennék el sem vállalnám már..
#11
Azt hittem 3 rész van/volt, a többit valahogy kitörölte az agyam. Az Amerikai Pitével, meg a Jurassic Park-al is hasonlóan érzek. Meg volt valami a vasember 1-2 után is talán...
#10
Gyakorlatilag sikerült egy kezdeni autós szériából egy trágya minőségű paródia brand-et csinálni.
Csapjanak még hozzá pár lézerágyús csillámpónit is úgy az igazi.

Akár csak a COD mézeskalács emberei, instant siker.
#9
Gondoltam miután meghalt a csávó, elengedik ezt a xarkonténert, és méltón búcsúztatják.
Erre lehugyozzák a sírját a további részekkel.
#8
Omg
Kritikusok kezdtek el ezt az űr temat ,ezek meg rohogve trollkodnak. Mit kell ezen komolyan venni. A sorozat olyan amilyen, megvan a rajongoi tabora, de a mostani resz se veletlenul lett "kisebb" siker. Es nem a tengeralattjaro miatt, hanem inkabb a tulzott cg autozombihorda miatt. Az 5.resz pont a vegevel tette uj iranyba a sorozatot. A 6. ban is zuztak rendesen kocsikat. 7.ben kevesbe de az ugye paul halala miatt is sikeres. A 8.ban ellenben visszavettek a valodi tores zuzasbol, szar is lett. Ezek utan egy űrben jatszodo resz a koporsoszog lenne a sorozatban. Nehogy ma komolyan vegyetek.
#7
#5: Remelem lesz Alien vs Predator vs Vin Diesel. Vagy Jurassic Iramban.
#6
Nyugi, amig Vin Diesel él és mozog, ezek az Androméda galaxysba is átmennek, sőt, a komplett tér idő fizikát meghazudtolják és egy fekete lyukba bepattanva üldözik egymást, majd elmondják a végén a szokásos "együtt a család" dumát egy vacsinál valahol egy másik életben.
#5
YanezModerátor
Ezek mintha követnének a CoD sorozatot. Mi lesz a címe? Halálos Iramban: Ádvánc Varfér? Aztán a kövi része a 2-ik VH-ban fog játszódni, ahol tankokkal fognak kaszkadőrködni.
#4
Azzal újabb kasszarobbantást vinne véghez, akkora hülyeség lenne, hogy egyszerűen látni akarnák az emberek.