HWSW: Mennie kell a túl jól sikerült Pentiumnak

A nagy sikerre való tekintettel befejezi egyik processzorának gyártását a cég - írja nagytestvérünk, a HWSW. Úgy tűnik, az Intel továbbra sem szeretne erős kétmagos processzorokat a belépőszinten látni.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#13
#12
#11: Toljad, szíved jog attól én még ugyanúgy szarozhatom sőt nem csak hatom hanem teszem is ,mert jogom van hozzá :)
#11
#8: TE már csak tudod. Inkább tolom a Dota 2-öt(nem kell hozzá venni semmit) mint a mai unalmas semmitmondó AAA-t.
#9
#4: A legtöbb felhasználásra 2 magos proci elég, akkor miért ne árulják? Minek malmozzon ott másik két mag, mikor egy anyuka netezős gépéből előbb fogy ki a RAM, mint a proci erő. És több anyuka netezős gépe van a világon, mint gamer PC vagy grafikus munkaállomás.

Plusz ezeket nem is gyártják. Kizárólag az i7-eseket gyártják, a többi csak marad. Az i5 is i7, csak letiltott HT-val. Az i3 is i7, csak két teljesen letiltott maggal.
#8
#7: Dehogy játékok esport ,csgo kulcsok stb pénz pénz ....
#7
#6: Lehet talán azért mert azok még játékok? Tudod játék játék.
#6
#5: Véletlen? Nem. Elég ránézni a top multis játszott címekre kb dosos lófa** mind gépigényben, ebben van a pénz a free to play ótvarban.
#5
#3: Folyhat bárhonnan a 8+ magos proci, ha az emberek nem veszik akkor a fejlesztők is leszarják. Jelenleg a steam hardware surveyen 81-19% arányban vezet az intel, és a felhasználók 52%-a 4 magos procin van, 42% meg 2 magoson. Azt meg már egy előző cikknél leírtam, hogy a Ryzen streamelős és videó renderelős marketingje miért hülyeség. Ha a fejlesztő azt látja hogy a PC játékosok 94%-a 4 és 2 magos procin fut, akkor nem kérdés hogy mire és hány magra fog optimalizálni.
#4
Egyáltalán nem kéne 2 magos procikat gyártani már semelyik szegmensbe sem. Drágán adják a sz@rt.
#3
#1: Az attól függ:) Ez látszik a teszteken is...Ahol nem számít a magok számat ott az 50ezres proci csontra ugyanúgy teljesit mint a 350 ezres... Nincs ezen mit csodálkozni.

Most hogy már lassan a csapból is a 8-10-12-16 magos procik folynak majd lesz értelme ezeknek ,mert minden szart 6+ magra csinálnak majd azt a 4 magos mehet a p-ba
#2
Vagy lassanként elkezdhetné kicsit emelni a tempót följebb is.
#1
Ezek szerint nem a magszám a lényeg. Száguld az Intel