Íme, a Project CARS 2 pályafelhozatala

Az autólista bemutatása után következzenek a Project CARS 2 pályái: az autóversenyben 62 különböző helyszínre látogathatunk el, amelyek összesen több mint 130 versenypályát biztosítanak a számunkra.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#15
#14: Dícséretes kezdeményezés. Szükség is van rá, mert amúgy nem is jó online tolni.
#14
Ha valaki szeretne multizni majd, szervezetten, hazai terepen, kulturált formában versenyezni, speciális eseményeken részt venni, vagy csak néha tolna velünk, magyarokkal (PS4-en!) pár fun versenyt, az látogasson el az alábbi oldalakra, mentse le a címüket, de még jobb, ha like, követ, vagy regisztrál a weboldalon.

Ha kellő számú ember összejön, akkor indulhat el egyfajta diskurzus arra vonatkozóan, ki és mit, illetve, hogyan is szeretne. Nem, nem lájkokat gyűjtök. Abból úgy sem lesz egy ilyen oldalon sok. A közösség a lényeg. A jó versenyek. Az élmény. És persze az eredmények. :)

Az oldalakon bővebben is beszámoltam a tervekről.

oldal: http://pcarsdriversclub.hu/
facebook: https://www.facebook.com/ProjectCarsDriversClubHungary/

Köszöntem szépen.
#13
#12: Semmi, biztos jó lesz. :) BMW M3-al is úgy csapatom neki mint az "állat". Pedig én is azt hittem, hogy "javíthatatlan".
#12
#4: Ezt meglesem,koszi!!
Ott a piros pont!!!
:)
#11
#4: Köszi az infót. Én PCn játszom. Xbox One kontrollerrel. Menetstabilizátor és más kisegítés nélkül. Néha játszható, néha nem...
#10
#5: Nagyon remelem,h igy lesz! Azert megjegyeznem az elso resznek is baromi hangulatos introi voltak,aztan koppantunk.Legalabb is nekem nem tetszett. Szoval bizakodok!!:)
#9
#8: ... meg nagy piros pont,
#8
#7: Szerintem ez kortalan! Ez a tvjáték autósdi amúgy is kb az elmúlt 5 évben indúlt be rendesen. (szerintem) Most már vannak olyan stuffok, amiről már érdemes beszélni. Ha valamit rossz irányba tekerek el, mondjuk egy hátsó futómű magasságot, vagy egy kicsivel jobban előfeszítek, érzem hogy vezethetetlen lett az autóm.
A P.Cars nállam is első helyen van, ebben most mibden együtt lesz a jó mókához. Remélem a hangokat nem cseszik el, az egy nagy erőssége volt az egynek! A VR támogatása
#7
#6: Hát igen, ezzel én is így vagyok. Pedig már 30 éves vagyok, és iRacingtől kezdve szinte mindent megjártam már. :)

Akinek van kedve multizni majd, annak érdemes lehet követni az alábbi oldalt: https://www.facebook.com/ProjectCarsDriversClubHungary/

Itt Playstation-re lesznek szervezett versenyek és különböző események. Amíg nem jön ki a játék, addig érdekesebb videókat, gameplay-eket, híreket, infókat osztok majd meg rajta, illetve természetesen készül közben a weboldal is.
#6
Törölt felhasználó
#5: De, ritkán várok ennyire játékot.
#5
#1: Hát szerintem az utóbbi évek legjobb autós cucca lesz ez, a Forza és a GT párost messze beelőzve.

Rohadt sok és változatos pálya, változatos kihívások, külön jeges, havas pályák, rally, napszak, időjárás és évszak váltakozás.... Plusz 180+ igazi versenykocsi...

Nézzétek meg ezt is: https://youtu.be/h0FBxfwG_vI
Hát nem k*rva állat lesz?!
#4
#3: Nem jó controller beállítást használsz - szinte biztos. Itt egy bénácska videóm, teljesen kezelhető járgánnyal, ellenkormányzással, mindennel. A videó alatt ott egy hosszabb lista, milyen értékekre állítsd be a gamepadot. Veszett mód jobb lett tőle, igazán élvezetes és fun így játszani. A második részben szinte mindenki szerint már alapjáraton is jó kontroller beállítások vannak. Nem kell majd vele szórakozni. :)

https://youtu.be/orRjhKnbmNE
#3
Nem tudom, ki hogy van vele, de nekem PCn néha egyszerűen vezethetetlen az első rész. Mintha önálló életet élne. Lehet mondani, hogy ez a *szimulátor* de szerintem az gond máshol lesz...
#2
YanezModerátor
Én is nagy reményeket fektetek elé, de türelmesen kivárom miként fog szerepelni.
#1
Valamiert nagy bizalommal fordulok a masodik resz irant. Megmagyarazni nemtudom,remelem nem jarok ugy mint az elso resszel. Anno az is megvett kilora,aztan azota is csak egy "ha"maradt a jatekbol es porosodik a vinyon :)
Szoval meg egy eselyt kap tolem.Ha rendbe szedik a menut,toltesi idod,grafikat,Forza melle egy ideig jol el leszek vele.