Mafia III - bemutatkozott a Sign of the Times DLC

  • Írta: zoenn
  • 2017. július 12.
  • Letöltés
Link másolása
A tavalyi megjelenéskor nem volt tökéletes a Mafia III, szerencsére a Hangar 13 csapata mostanra elég szépen rendbe szedte a nyitott világú akciójátékot. Még mindig érkeznek új tartalmak a szezonbérletesek számára.

A Sign of the Times DLC története egy The Ensanglante-nek nevezett vallási szekta körül forog. Főhősünk, Lincoln Clay persze összeakasztja a bajuszt a hallucinogén drogokat előszeretettel fogyasztó kultistákkal. A küldetések során olyan új fegyvereket használhatunk, mint a dobókés, ráadásul új funkcióként egy időre le is lassíthatjuk az időt.

A szekta után hagyott nyomokat UV-fénnyel világító elemlámpával fedezhetjük fel.

A Hangar 13 szerencsére rákapcsolt a tartalomgyártásra: május végén kaptuk meg a Stones Unturned kiegészítőt, és július 25-én már a Sign of the Timest tölthetik le a szezonbérletesek. A csomag egyébként bárki számára megvásárolható lesz, de az önálló árcédula még nem ismert.

3.
3.
semike
Semmi gond nincs ezzel a jatekkal,mar regen helyrepofoztak,nekem pozitiv csalodas! (Amennyit szidtam....bar most is vallalom,h frissen megjelent jatekot csak a fanatikus barom vesz...)
Kizart,h valaha is barmit elorendeljek v megjelenesi heten beszerezzek :)
1.
1.
RipHunter
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...