Ezt tudja az XCOM 2: War of the Chosen

  • Írta: zoenn
  • 2017. július 12.
  • Videó
Link másolása
A Firaxis most hosszabban is bemutatta, mi vár ránk az XCOM 2 legújabb kiegészítőjében. Csapatunk zomibiszerű lényekkel csap össze, és persze ott vannak a veszedelmes és intelligens idegenek, a Chosenek is.

A War of the Chosen lesz az eddig legnagyobb bővítmény az XCOM 2 történetében, több mint kétszer akkora, mint bármelyik korábbi DLC (majdnem új rész lett belőle). Rengeteg új tartalmat kapunk az ADVENT elleni küzdelemben, igazi ellenállást építhetünk ki, hogy egyszer és mindenkorra felszámoljuk az idegen fenyegetést a Földön.

A zombiszerű lények mellett kapunk egy sokkal intelligensebb ellenségtípust: ez a Chosen. A lényeknek egyetlen célja van, az emberi csapatok vezetőjét, azaz téged likvidálni. A Shadow of Mordorban látott Nemesis-rendszerre hasonló megoldás itt is jól működik: ha nem ölünk meg egy fontos ellenséget, az megerősödik. Később visszatérhetünk hozzá bosszúra szomjazva, de akkor már nehezebb dolgunk lesz.

Az új küldetések során még több stratégia vezethet sikerre, így az újrajátszhatósággal sem lesz gond. Ezen kívül elstartol az új Challenge mód is.

Az XCOM 2: War of the Chosen augusztus 31-én érkezik PC-re, Xbox One-ra és PS4-re. Az Eurogamer hosszabban is belenézett a DLC-be:

7.
7.
hála papoknak hogy ez létezik és nem kell megállni az Xcom-ban a kettő kitolásával.
6.
6.
Perseus84
#5: Koszi igen azt tudom de az eredeti ara a Steamen a duplaja
5.
5.
lamb
#4: 21,5-ért van pl. itt: https://www.instant-gaming.com/en/2154-buy-key-steam-xcom-2-war-of-the-chosen/
4.
4.
Perseus84
Nekem meg a masodik resz sokkal jobban bejon az elsonel. Az idolimites korlat tenyleg szar de meg lehet csinalni.
Egyetlen problemam ezzel az uj DLC-vel h 40 eurot elkernek erte. No comment
1.
1.
BrockSamson
A remake elso reszevel nagyon jol szorakoztan, de a masodik reszt szamomra nagyon elszurtak azzal, hogy folyamatosan fosta a jatekosra az esemenyeket, minden idore ment es nagyon sok kuldetest csak ugy lehetett megcsinalni, ahogy azt a keszitok kitalaltak, barmifele kreativitas nelkul.
De egy probat szerintem meger a dolog.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...